افزایش ۴۰۰ هزارتومانی هزینه روزانه هر واحد نانوایی/ قیمت جدید نان پیشنهاد شد



رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با گلایه از مسئولان در خصوص عدم تصمیم گیری برای قیمت نان گفت: با توجه به افزایش کرایه حمل، قیمت خمیر مایه، و افزایش ۴۰۰ هزارتومانی هزینه‌های روزانه هر نانوایی، هنوز برای نان تصمیم گیری نشده است.

به گزارش صبح ساحل، «بیژن نوروز مقدم»، در خصوص وضعیت تأمین آرد و قیمت نان گفت: در یک ماه گذشته تأمین ارز به دلیل مسئله حمل‌ونقل با مشکلاتی روبه رو شد زیرا یک شرکت حمل‌ونقل ریلی به دنبال افزایش قیمت کرایه حمل بوده و با تأخیر آرد را حمل می‌کرد.

وی افزود: با توجه به افزایش قیمت کرایه حمل، حقوق کارگر و هزینه‌های آب و و برق  متأسفانه نانوایان یک سال است که قیمت‌های خود را تغییر نداده و با نرخ سابق نان را به‌دست مردم می‌دهند.این درحالی است که قرار بود به محض افزایش هزینه نانوایان در قیمت نان تجدید نظر شود ولی هنوز منتظر نظر مسئولان هستیم.

    افزایش ۴۰۰ هزارتومانی هزینه روزانه هر واحد نانوایی

    رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با اشاره به این که درحال‌حاضر نانوایان را متقاعد کرده‌ایم که نان را با قیمت سال گذشته بفروشند، خاطر نشان کرد:با وجود اینکه روزانه ۴۰۰ هزار تومان به هزینه‌های هر نانوایی در امسال نسبت به سال گذشته اضافه شده است، اما هنوز افرایش قیمتی صورت نگرفته است. نوروز مقدم افزود: در خصوص افزایش قیمت نان به همه مسئولان مربوطه نامه زده‌ایم تا تکالیف نانوایان نیز مشخص شود ولی هنوز در بلاتکلیفی هستیم. نانوایی‌ها ضعیف‌ترین قشر اصناف بوده زیرا نان لواش دانه‌ای ۳۰۰ و یا ۵۵۰ تومانی را حتی نمی‌توان برای یک دانه کارت کشید زیرا باید رقم آن بالای هزار تومان باشد.

    وی با اشاره به اینکه آیا سازمان حمایت این شرایط را نمی‌بیند تصریح کرد: اتحادیه درخواست افزایش قیمت را مدت‌هاست به سازمان حمایت ارائه کرده و ستاد تنظیم بازار نیز وظیفه آن رسیدگی به همین موارد است ولی نمیدانم چرا این صنف را از بلاتکلیفی خلاص نمی‌کنند. همچنین کارگروه ملی آرد و نان نیز تشکیل شده، کار این کارگروه نیز رسیدگی به وضعیت آرد و نان کشور است ولی نمیدانم چرا برای نان تصمیمی گرفته نشده است.

    افزایش دوبرابری خمیرمایه و ۵۰ درصدی کرایه حمل

    نوروزمقدم با بیان اینکه قیمت خمیرمایه امسال دو بار و هر بار ۲۵ درصد گران شد، گفت: کرایه حمل نیز از ۱۱ مهر ماه امسال میانگین ۵۵ درصد افزایش یافته است. بنابراین لازم است برای نان نیز تصمیم گیری شود.

    این در حالی است که «علیرضا مروت‌پور»، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران از افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی قیمت کارتن و سلفون در پی افزایش قیمت مواد پتروشیمی خبر داد و گفت که در پی شیوع ویروس کرونا تولید نان‌های بسته بندی ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته است. در حال حاضر با توجه به افزایش قیمت مواد پتروشیمی، فقط هزینه بسته بندی یک بسته نان تست بالغ بر ۱۵۰۰ تومان است که با توجه به شرایط اقتصادی این میزان افزایش قیمت می‌تواند منجر به از رونق افتادن بازار نان بسته بندی شود؛ بنابراین در حال حاضر وقت مناسب برای درخواست افزایش قیمت نیست.

    منبع: ایسنا_ گسترش نیوز
    برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
    0 / 200
    • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
    • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

    آخرین خبرها