درست یک سال پس از ثبت نخستین فوت ناشی از بحران شیوع کرونا در ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۱ دی ۹۸) در ووهان چین، این ویروس که قدر و قدرت نمیشناسد، به سرعت در جهان گسترش یافت و تاکنون حدود دو میلیون نفر را به کام مرگ کشانده؛ هرچند با کشف واکسن، جهان چشم امید به غروب این تراژدی ویرانگر دوخته است.
تغییر حالت و علامت هایی وجود دارد که شاید برای اغلب افراد در زندگی عادی به نظر برسد، اما اینگونه نیست و این علائم خبر از ضعیف و ناسالم بودن بدن انسان می دهند.
کارشناس مرکز نجوم آوا استار گفت: امشب (دوشنبه اول دی ماه) پس از غروب آفتاب شاهد نزدیکترین مقارنه سیارات مشتری و زحل در ۴۰۰ سال اخیر خواهیم بود. این رویداد تا ۶۰ سال آینده رخ نخواهد داد.
کارشناس نجوم با بیان اینکه دوشنبه شب طولانی تر از شبِ یکشنبه سی ام آذرماه است، گفت: یلدای نجومی واقعی دوشنبه یکم دیماه خواهد بود و یلدای آیینی و سنتی آخر آذر (سیام آذرماه) یعنی امشب است.
روز بیست و چهارم آذر ماه سال جاری خبر دیده شدن نهمین مونولیت دنیا در ایران به همراه عکسهایی از آن پخش شد و واکنشها و تحلیلهای متفاوتی به دنبال داشت.
در آزمایشی بین المللی که اخیرا روی ۵۶ حسابرس از چهار شرکت حسابداری بین المللی انجام شد، مشخص شد افرادی که در شبکههای اجتماعی حضوری فعال دارند بیشتر در خطر زوال شغلی و از دست دادن روحیه خود هستند.
با وجود سفرهای متعدد انسان به فضا، هنوز دادههای کمی دربارهی خطرها و تأثیرهای فضا بر سلامتی انسان وجود دارد. دانشمندان با انتشار مجموعهای ارزشمند از مقالههای مرتبط به دیدگاه جامعی دراینباره رسیدند.
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، ضمن تشریح نکات آموزشی و ایمنی مهم در مورد ضدعفونی تلفن همراه در زمان شیوع کرونا هشدار داد: اسپری کردن مستقیم ضدعفونیکننده الکلی بر روی تلفن همراه منجر به ورود محلول به درون گوشی و در نهایت آتشسوزی یا انفجار میشود.