ورزشی
از سوی هیئت ورزش روستایی عشایری و بازی های بومی محلی هرمزگان ، همایش پیاده روی خانوادگی ، طرح ورزش در آبادی در روستای کهتک از توابع بخش فین برگزار شد.
به گزارش صبح ساحل، مهدی خواجوی رئیس هیئت ورزش روستایی عشایری و بازی های بومی محلی هرمزگان
گفت : همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی طرح ملی ورزش در آبادی در روستای کهتک از توابع بخش فین برگزار شد.
وی بیان داشت : در این مراسم به مناسبت ۱۲بهمن سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن زنگ انقلاب نواخته شد.
رئیس هیئت ورزش روستایی عشایری و بازی های بومی محلی هرمزگان گفت: این همایش با حضور احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، حبیب بهادری فرماندار بندرعباس، محسنی مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی هرمزگان و جمعی از مسولین استانی همچنین با حضور پر شور مردم روستا از گلزار شهدا تا زمین ورزشی برگزار شد.
خواجوی اظهار داشت: حضور پر شور و فعال خانواده ها از روستای کهتک و همچنین روستاهای توابع نشان از علاقه اهمیت ورزش در میان مردم و ترویج روحیه، همبستگی در میان مردم منطقه را نشان می داد.
در این مراسم که همراه با موسیقی زنده، گروه طنز و اجرای بازی های بومی محلی بود در پایان به قید قرعه جوایز نقدی و غیر نقدی به شرکت کنندگان اهدا شد.

جدیدترین اخبار
استخدام حسابدار با هفت سال سابقه کار در یک شرکت معتبر
نخستین پیام بنزما پس از پیوستنش به الهلال
جنگلهای ساحلی سپر سبز هرمزگان در برابر ریزگرد و سیلاب هستند
خودروی جدید تسلا معرفی شد
الناز شاکردوست از سینمای ایران خداحافظی کرد؟
افزایش قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی
رشد ۲۹ درصدی سرمایه گذاری جواز تاسیس صنعتی در هرمزگان
آگهی مناقصه عمومی دومرحله ای با ارزیابی
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم پایانه نفتی سیدلف در بهمنماه امسال
اجرای طرح مستمر کنترل پشه آئدس و حذف زیستگاههای لارو در کیش
آگهی مناقصه عمومی با اخذ سپرده نوبت دوم
آگهی مناقصه انتخاب پیمانکار بازاریابی
آگهی مناقصه انتخاب پیمانکار تهیه غذای پرسنل
افشاگری یک عملیات روانی
فرصت و ظرفیت محدود ثبتنام از متقاضیان سفر عمره در دوره جدید