14

بهمن

1404


حوادث

14 خرداد 1404 19:20 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایرنا، محمدرضا حبیبی اظهار کرد: صبح امروز هفت واگن باری در مسیر کشور به چمسنگر از خط خارج شدند که موجب مسدود شدن محور شمال به جنوب راه‌آهن شده است.

به گفته وی، ۶ واگن از خط خارج شده‌اند و یک واگن نیز روی خط دچار مشکل شده بود که پس از بررسی، به خط بازگشت و به چمسنگر منتقل شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ واگن همچنان خارج از خط هستند، افزود: تیم‌های فنی در حال رفع مشکل و بازگشایی مسیر هستند.

وی علت احتمالی حادثه را نقص فنی در واگن‌ها عنوان کرد و گفت: نتیجه نهایی پس از بررسی کمیسیون اعلام خواهد شد.

وی تأکید کرد: خط ریلی این مسیر حدود هفت سال پیش به‌طور کامل بازسازی شده و فرسودگی خط صحت ندارد.

مدیرکل راه‌آهن لرستان گفت: تمامی واگن‌های خارج شده از ریل تا ساعت ۲۲ امشب به خط بازگشته و تردد در این مسیر از سر گرفته خواهد شد.

محمدرضا حبیبی اظهار کرد: با تلاش بی‌وقفه نیروهای فنی راه‌آهن، چهار واگن از مجموع ۶ واگن قطار باری که در کیلومتر ۵۳۶ کشور به چمسنگر از خط خارج شده بودند با موفقیت به روی ریل بازگردانده شده‌اند.

وی افزود: پیش‌بینی ما این است حداکثر تا ساعت ۲۲ امشب ۲ واگن باقیمانده نیز به خط بازگشته و پس از بازسازی خطوط، تردد قطارها در این مسیر که به صورت یک طرفه است برقرار خواهد شد.

مدیرکل راه‌آهن لرستان با اشاره به اینکه این واگن‌ها حامل بار گندم بوده‌اند، تاکید کرد: خوشبختانه در این حادثه هیچ یک از پرسنل راه‌آهن و یا افراد دیگر آسیب ندیده‌اند و حادثه خسارت جانی در پی نداشته است.

حبیبی درخصوص برخی شایعات مطرح شده در خصوص علت این حادثه عنوان کرد: اینکه گفته می‌شود خروج از خط به دلیل تعویض تراورس‌های چوبی با بتنی بوده، به هیچ عنوان صحت ندارد چرا که تمامی خطوط راه‌آهن در حوزه استحفاظی لرستان با استفاده از تراورس‌های بتنی باکیفیت و مطابق با استانداردهای روز بازسازی و بهسازی شده و هیچ مشکلی از این بابت در خطوط وجود ندارد و علت حادثه نیز از سوی کارشناسان در دست بررسی است اما به احتمال قوی به دلیل مشکل واگن ها بوده است.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان