14

بهمن

1404


حوادث

26 خرداد 1404 19:49 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سرهنگ محمد حق‌پرست با اعلام این خبر اظهار داشت: روز گذشته مأموران پلیس راه بندرعباس - حاجی‌آباد در جریان کنترل ناوگان عمومی مسافربری، یک دستگاه اتوبوس از مبدأ اصفهان به مقصد بندرعباس را در محور یادشده متوقف کردند.

وی افزود: در جریان بررسی‌های فنی توسط کارشناسان پلیس راه، مشخص شد این اتوبوس اقدام به حمل مقدار زیادی بار اضافی معادل بار یک دستگاه کامیون کرده است، همچنین مقدار ۳۰۰ لیتر گازوئیل خارج از باک به‌صورت غیرمجاز در آن نگهداری می‌شد که این اقدام به‌دلیل خطر بالای اشتعال، می‌توانست منجر به بروز حادثه‌ای جدی و جبران‌ناپذیر شود.

رئیس پلیس راه استان تصریح کرد: بررسی فنی اتوبوس نشان داد این وسیله دارای نواقص و معایب فنی مشهود بوده که ادامه سفر با آن می‌توانست جان مسافران را به خطر بیندازد. به همین دلیل، ضمن جلوگیری از ادامه حرکت، مسافران با اتوبوس جایگزین به مسیر خود ادامه دادند و وسیله نقلیه متخلف به پارکینگ منتقل و توقیف شد.

سرهنگ حق‌پرست در پایان با تأکید بر اهمیت رعایت ضوابط ایمنی از سوی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، گفت: مسئولیت سنگینی بر دوش رانندگان و شرکت‌های مسافربری در راستای حفظ جان شهروندان قرار دارد و کوچک‌ترین سهل‌انگاری در این زمینه می‌تواند تبعات سنگینی در پی داشته باشد. وی خاطرنشان کرد: پلیس راه و راهور با هرگونه تخلف در این حوزه قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهند کرد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان