حوادث
هرمزگان فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف یک محموله بزرگ سنگ معدنی قاچاق به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیارد ریال در یکی از بنادر تجاری استان خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، علیاکبر جاویدان اظهار کرد: در پی اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان از قصد صادرات غیرقانونی محموله سنگ معدنی توسط یک شرکت بازرگانی مطلع شدند و پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: تیمی تخصصی از پلیس امنیت اقتصادی با حضور در محل انبار شرکت در یکی از بنادر تجاری استان و انجام بازرسیهای دقیق، ۷۲ کانتینر حاوی سنگ معدنی سلیستین آماده صادرات را شناسایی و توقیف کرد.
فرمانده انتظامی استان ادامه داد: بررسیهای فنی و اطلاعاتی پلیس نشان داد شرکت مذکور فاقد مجوز لازم برای صادرات این نوع سنگ معدنی بوده و قصد خروج غیرقانونی این سرمایه ملی از کشور را داشته است.
جاویدان با اشاره به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیارد ریالی این محموله قاچاق، افزود: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
جدیدترین اخبار
استخدام حسابدار با هفت سال سابقه کار در یک شرکت معتبر
نخستین پیام بنزما پس از پیوستنش به الهلال
جنگلهای ساحلی سپر سبز هرمزگان در برابر ریزگرد و سیلاب هستند
خودروی جدید تسلا معرفی شد
الناز شاکردوست از سینمای ایران خداحافظی کرد؟
افزایش قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی
رشد ۲۹ درصدی سرمایه گذاری جواز تاسیس صنعتی در هرمزگان
آگهی مناقصه عمومی دومرحله ای با ارزیابی
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم پایانه نفتی سیدلف در بهمنماه امسال
اجرای طرح مستمر کنترل پشه آئدس و حذف زیستگاههای لارو در کیش
آگهی مناقصه عمومی با اخذ سپرده نوبت دوم
آگهی مناقصه انتخاب پیمانکار بازاریابی
آگهی مناقصه انتخاب پیمانکار تهیه غذای پرسنل
افشاگری یک عملیات روانی
فرصت و ظرفیت محدود ثبتنام از متقاضیان سفر عمره در دوره جدید