بین الملل
سخنگوی رسانه ای کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق گفت: اعلام نتایج نهایی انتخابات ظرف امروز یا فردا محتمل است.
به گزارش صبح ساحل، جمانه الغلای سخنگوی رسانه ای کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق اعلام کرد که تکلیف تمام صندوقهای باقیمانده روشن شده است و نتایج آنها ۱۰۰ درصد با شمارش دستی آراء مطابقت دارد ضمن آنکه نتایج نهایی امروز یکشنبه یا دوشنبه اعلام خواهد شد.
وی بیان کرد: تکلیف باقیمانده صندوقهای رأی را مشخص و آرای آنها را محاسبه کرده ایم و تمام نتایج حاصله ۱۰۰ درصد با بازشماری و شمارش دستی مطابقت داشت.
الغلای تاکید کرد: کمیساریا، روند محاسبه کرسیها و سهمیه کرسیهای زنان و اقلیتها را آغاز کرده است و دفاتر انتخاباتی استانها نیز شروع به ارائه نوارهای نتایج به ائتلافها، احزاب و نامزدها کردهاند.
سخنگوی رسانه ای کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق افزود: اعلام نتایج نهایی انتخابات ظرف امروز یا فردا محتمل است و ما باب اعتراضات را به مدت 3 روز و از فردای روز انتشار نتایج، در وبسایت رسمی، باز خواهیم کرد.
جدیدترین اخبار
بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو
برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر
جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوقهای ارزی در بورس اعلام شد
برگزاری حضوری کلاسهای تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
هزینه معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت
قیمتگذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف میشود
خسارت میلیون دلاری شرط بندیها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران
آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی
تحریمهای جدید انگلیس علیه ایران
رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴
عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان
منشا بوی گاز احتمالاً از کشتیهای حامل سوخت گاز مایع است
سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد
فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد
بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان
آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس