04

تیر

1405


اجتماعی

04 تیر 1405 12:48 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سعید معین، مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: امسال در سطح ۱۷۰ هزار هکتار در ۱۸ استان کشور مبارزه علیه آفت ملخ بومی صورت گرفت.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی ۴۰ تا ۴۵ درصد سطح مبارزه علیه آفت ملخ را به خود اختصاص می دهد، افزود: از این میزان حدود ۶۰ هزار هکتار مبارزه تنها مربوط به استان خراسان رضوی بوده که بیشترین سطح عملیات مبارزه را به خود اختصاص داده است.

معین با بیان اینکه در مجموع ۷۰ تا ۷۵ درصد سطح مبارزه مربوط به ملخ مراکشی است، بیان کرد: ملخ صحرایی، ملخ آسیایی و ملخ مراکشی به دلیل داشتن چرخه‌ های سریع زاد و ولد، افزایش جمعیت، پرواز جمعیتی و قابلیت تغییر حالت به شکل تهاجمی در شرایط مساعد می‌ توانند تهاجمی شوند که در صورت کم شدن فشار مبارزه و کنترل، این آفات قادرند به غلات و باغات خسارت وارد کنند.

مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی امسال احتمال هجوم ملخ صحرایی به کشور وجود دارد و به نظر می رسد در فصل پاییز شاهد فراهم شدن بستر هجوم ملخ صحرایی در منطقه غرب آسیا باشیم.

دیدگاه ها (0)
img
img

اقامه نماز ظهر عاشورا در هرمزگان

آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۶ سال در هرمزگان

سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۱۷۰ هزار هکتار رسید

توصیه‌های پیشگیرانه برای محافظت از پوست، چشم و سیستم ایمنی در برابر آفتاب

پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد

تکلیف نخستین دیدار مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی مشخص شد

کاسبی زیر سایه بنزین؛ وقتی کارت سوخت جایگاه، قیمت دارد!

تاج: فیفا برای استفاده نشدن از علائم هجسنگرایی قول داد

ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی؛ کامپیوتر و حسابداری درصدر پذیرش

صعود ۱۲ تیم قطعی شد؛ یوزهای ایرانی در صف طولانی صعود

بستک داغ‌ترین نقطه هرمزگان شد

ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود

نیروی دریایی سپاه: عبور ایمن از تنگۀ هرمز تنها از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است

وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن

شوک قیمتی به بازار سرمایش؛ از کولرهای ۵ میلیونی تا مدل‌های ۱۲۰ میلیونی

img
خـبر فوری:

۱۳ و ۱۴ تیر استان تهران و ۱۵ تیر کل کشور تعطیل است