14

بهمن

1404


حوادث

09 آذر 1404 11:27 0 کامنت

چند دقیقه بعد مشخص شد همسایگان با یکی از تلخ‌ترین حوادث خانوادگی ماه‌های اخیر روبه‌رو هستند؛ سه نفر جان باختند، یک اسلحه کمری در صحنه ماند و پرسش‌های بی‌شماری درباره چرایی این جنایت شکل گرفت. مردی ۳۳ ساله پس از درگیری خانوادگی، همسر ۳۰ ساله خود و مردی 45 ساله را با اسلحه کمری به قتل رساند و سپس با استفاده از همان اسلحه، اقدام به خودکشی کرد.

شلیک مرگبار

عصر روز جمعه در کوچه پردیس ۳ بندرعباس، حادثه‌ای خونین رقم خورد که به مرگ سه نفر انجامید. حوالی ساعات ۱۶ تا ۱۸، مردی جوان پس از یک مشاجره خانوادگی، همسر خود و مرد دیگری را که در محل حضور داشت، با اسلحه کمری هدف قرار داد.

وی سپس در همان طبقه سوم پیش از آن‌ که به زندگی خود پایان دهد، با خانواده‌اش تماس گرفته و ضمن توضیح کوتاهی درباره اقدامی که انجام داده بود، درخواست حلالیت کرده است.

به گفته اهالی محل، ابتدا صدای درگیری شنیده شد اما دقایقی بعد شلیک‌های پی‌درپی باعث شد همسایه‌ها هراسان با پلیس و آتش‌نشانی تماس بگیرند. مأموران پس از ورود اضطراری به منزل، با صحنه‌ای روبه‌رو شدند که حکایت از وقوع یک قتل خانوادگی و خودکشی داشت.

بررسی ابعاد پنهان

در همین ارتباط، سرهنگ علی‌اکبر مرادی فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس، وقوع این حادثه را تأیید کرد و گفت: عصر هفتم آذرماه، مرکز فوریت‌های ۱۱۰ گزارش یک تیراندازی منجر به فوت را اعلام کرد که بلافاصله تیم عملیاتی به محل اعزام شد.

وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد عامل حادثه ابتدا همسر خود را با سلاح گرم به قتل رسانده، سپس مردی حدوداً ۴۵ ساله را که علاوه بر چاقوخوردگی از ناحیه زیر بغل، دچار اصابت گلوله نیز شده بود، هدف قرار داده است.

هر سه نفر جان خود را از دست داده‌اند. به گفته فرمانده انتظامی، در بازرسی صحنه یک قبضه کلت کمری کشف و با حضور دادستان بندرعباس، کارشناسان پزشکی قانونی و پلیس آگاهی، فرضیه قتل دو نفر و خودکشی عامل حادثه تأیید شد.

اجساد برای بررسی علت تامه فوت به پزشکی قانونی منتقل شده و مأموران انتظامی در حال بررسی ابعاد پنهان، انگیزه احتمالی و جزئیات دقیق این جنایت هستند.

همچنین دو دستگاه خودرو سواری پژو 405 و تیبا متعلق به مقتولین به کلانتری منتقل شدند.

روزنامه صبح ساحل

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد