14

بهمن

1404


بین الملل

18 آذر 1404 09:55 0 کامنت

نگاهی به عرب نیوز

بنابر آمار بدست آمده بازار اوراق قرضه و صکوک عمان در نه ماه اول سال 2025 نزدیک به 16 درصد رشد کرد که این رشد به دلیل تقاضای نهادی قوی‌تر و اصلاحات نظارتی مداوم با هدف تعمیق چشم‌انداز درآمد ثابت کشور بوده است.

خبرگزاری دولتی عمان به نقل از سازمان خدمات مالی گزارش داد که ارزش بازار این کشور تا پایان سه ماهه سوم به 4.98 میلیارد ریال (12.9 میلیارد دلار) افزایش یافته که نسبت به 4.31 میلیارد ریال در پایان سال 2024 در یک سیر صعودی قرار گرفته است.

در این گزارش آمده است که این دستاوردها نشان دهنده افزایش اعتماد به بازارهای سرمایه داخلی و افزایش اشتیاق برای ابزارهای تامین مالی سبز و پایدار است.در گزارش مذکور آمده است:«سازمان بازار سرمایه با تقویت سیاست‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای این محصولات مالی و نوآوری در ابزارهای وام‌دهی بلندمدت مرتبط با تامین مالی سبز و پایدار، به تلاش‌های خود برای توسعه بازار اوراق قرضه و صکوک عمان ادامه می‌دهد.» در بخش نظارتی نیز توسعه در این حوزه از طریق چارچوب بهبود یافته برای انتشار اوراق قرضه و صکوک تقویت شده است که طبق خبرهای بدست آمده این امر ساختار جامعی را برای کنترل انتشار عمومی و خصوصی فراهم آورده و شفافیت و حمایت از سرمایه‌گذاران، اعتماد به بازار را نیز تضمین می‌کند.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد:

چشم انداز رشد ۳.۳ درصدی اقتصاد کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس

نگاهی به عرب نیوز

بر اساس یک تحلیل جدید، اقتصاد کنونی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس با وجود افزایش عدم قطعیت جهانی، به دلیل فعالیت‌های قوی غیرنفتی، تقاضای داخلی قوی و اصلاحات ساختاری مداوم، آماده حفظ شتاب رشد خود هستند.

صندوق بین‌المللی پول در آخرین ارزیابی منطقه‌ای خود اعلام کرد که پیش‌بینی می‌شود با کاهش تولید نفت توسط اعضا تحت توافق اوپک پلاس، تولید کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در پایان سال ۲۰۲۵ به طور متوسط به ۳.۳ درصد افزایش خواهد یافت که نسبت به ۱.۷ درصد در سال ۲۰۲۴ سیر صعودی خود را ادامه خواهد داد.

این پیش‌بینی به طور کلی با چشم‌انداز ماه دسامبر بانک جهانی همسو بوده که رشد منطقه‌ای در پایان سال ۲۰۲۵ به ۳.۲ درصد و در سال ۲۰۲۶ به ۴.۵ درصد افزایش خواهد یافت. صندوق بین‌المللی پول نیز اعلام کرد:«چشم‌انداز اقتصادی همچنان مطلوب است، اما ریسک‌ها در بحبوحه افزایش عدم قطعیت جهانی به سمت نزولی متمایل شده‌اند. رشد با تولید گاز طبیعی بالاتر، اجرای قوی پروژه‌ها و سیاست‌های حمایتی که به دولت‌ها اجازه می‌دهد سرمایه‌گذاری را حفظ کنند نیز پشتیبانی خواهد شد. انتظار می‌رود موقعیت‌های خارجی حتی با وجود کاهش مازاد حساب جاری با افزایش واردات، در حالت مناسبی باقی بمانند و همچنین انتظار می‌رود در سراسر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، رشد از ۲.۶ درصد در سال ۲۰۲۴ به ۳.۵ درصد تا پایان سال ۲۰۲۵ و ۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۶ افزایش یابد. با این حال، پیش‌بینی می‌شود رشد جهانی از ۳.۳ درصد در سال ۲۰۲۴ به ۳.۱ درصد در سال ۲۰۲۶ کاهش یابد که نشان‌دهنده تغییرات عمده در سیاست‌های تجارت بین‌المللی است.»

صندوق بین‌المللی پول در مورد سیاست پولی در منطقه اعلام کرد که چارچوب‌های فعلی، مطابق با نرخ ارز، به خوبی به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس خدمت کرده‌اند و باید همچنان حفظ شوند.

استقبال سرمایه‌گذاران از حضور قطر در نمایشگاه بین‌المللی املاک شانگهای ۲۰۲۵

نگاهی به گلف‌تایمز

کشور قطر برای دومین سال متوالی در نمایشگاه بین‌المللی املاک شانگهای ۲۰۲۵ که از ۵ تا ۷ دسامبر ۲۰۲۵ برگزار می‌شود، شرکت کرد.

راشد بن مبارک الخاطر، کنسول کل قطر در شانگهای، غرفه قطر را افتتاح کرد که به عنوان بستری پویا برای معرفی بازار املاک و مستغلات قطر و رشد سریع آن به سرمایه‌گذاران و ذی‌نفعان املاک از سراسر جهان عمل کرد. این مشارکت در میان مشارکت گسترده در این رویداد که بیش از ۱۲۰۰۰ سرمایه‌گذار برجسته و رهبران بخش املاک و مستغلات را به خود جلب کرده بود به ارتقای جایگاه این کشور به عنوان یک مقصد جذاب املاک و مستغلات کمک کرد. شرکت‌های شرکت‌کننده نیز محیط نظارتی پیشرفته آن‌ها و فرصت‌های امیدوارکننده املاک و مستغلات ارائه شده توسط نهاد مربوطه قطری را برجسته دانسته و مایل به همکاری با اعضای این نهاد بودند. در طول دو دهه گذشته، بخش املاک و مستغلات قطر نقش خود را به عنوان سنگ بنای تنوع اقتصادی این کشور تثبیت کرده و حدود ۱۷.۴ درصد از کل سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بخش‌های غیرنفتی، تقریباً ۱.۷ میلیارد دلار، را جذب کرده است که نشان‌دهنده اعتماد پایدار سرمایه‌گذاران بین‌المللی به بازار این کشور و نقش محوری آن بوده است. لازم به ذکر است که این نمایشگاه یکی از برجسته‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی املاک و مستغلات لوکس در منطقه آسیا و اقیانوسیه است.

روزنامه صبح ساحل

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد