رئیس جمهور آمریکا در تلاش برای جنگ رسانه ای با استفاده از روش بزرگ نمایی و ارعاب، به تکرار ادعای واهی خود علیه ایران پرداخت.
به گزارش صبح ساحل، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه در رسانه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» بار دیگر به تکرار ادعای واهی و مضحک خود علیه ایران پرداخت.
رئیس جمهور آمریکا در تلاش برای جنگ رسانه ای با استفاده از روش بزرگ نمایی و ارعاب ، در این خصوص ادعا کرد: یک ناوگان عظیم به سمت ایران در حرکت است! این ناوگان به سرعت، با قدرت، اشتیاق و هدف زیاد در حال حرکت است. این ناوگان، با هدایت ناو هواپیمابر بزرگ آبراهام لینکلن، بزرگ تر از ناوگانی است که به ونزوئلا فرستاده شد. مانند ونزوئلا، این ناوگان آماده، مایل و قادر است تا در صورت لزوم، با سرعت و خشونت، ماموریت خود را به سرعت انجام دهد. امیدوارم ایران به سرعت «پای میز مذاکره بیاید» و برای یک توافق عادلانه و منصفانه - بدون سلاح های هستهای - مذاکره کند، معاملهای که برای همه طرفها خوب باشد.

«دونالد ترامپ» که نخواست به بدعهدی پیشین کشورش در تجاوز به ایران پس از ۵ دور مذاکره غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن و در آستانه دور ششم رایزنی ها اشاره کند، مدعی شد: زمان در حال اتمام است، واقعاً حیاتی است! همانطور که قبلاً به ایران گفتم، توافق کنید! آنها این کار را نکردند و عملیات چکش نیمهشب رخ داد، یک تخریب بزرگ برای ایران. حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود! نگذارید این اتفاق دوباره رخ دهد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
اقامه نماز ظهر عاشورا در هرمزگان
آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۶ سال در هرمزگان
سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۱۷۰ هزار هکتار رسید
توصیههای پیشگیرانه برای محافظت از پوست، چشم و سیستم ایمنی در برابر آفتاب
پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد
تکلیف نخستین دیدار مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی مشخص شد
کاسبی زیر سایه بنزین؛ وقتی کارت سوخت جایگاه، قیمت دارد!
تاج: فیفا برای استفاده نشدن از علائم هجسنگرایی قول داد
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی؛ کامپیوتر و حسابداری درصدر پذیرش
صعود ۱۲ تیم قطعی شد؛ یوزهای ایرانی در صف طولانی صعود
بستک داغترین نقطه هرمزگان شد
ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود
نیروی دریایی سپاه: عبور ایمن از تنگۀ هرمز تنها از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است
وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن
شوک قیمتی به بازار سرمایش؛ از کولرهای ۵ میلیونی تا مدلهای ۱۲۰ میلیونی
زمان رفع مشکل همچنان نامشخص است