04

تیر

1405


بین الملل

13 اسفند 1404 12:21 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، میری رگو، وزیر حمل و نقل اسرائیل، عصر سه‌شنبه چارچوبی را برای از سرگیری عملیات در فرودگاه بن گوریون تل‌آویو به صورت کنترل‌ شده و مرحله‌ای از چهارشنبه شب تصویب کرد.

حریم هوایی اسرائیل از روز شنبه، با آغاز تجاوز هوایی مشترک این رژیم و آمریکا به ایران و پاسخ موشکی ایران، بسته شده است.

رگو در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ماموریت ما بازگرداندن ایمن اسرائیلی‌ها است. طبق طرح کلی روز دوم عملیات، ما قادر خواهیم بود حدود ۱۰ هزار مسافر را در روز برگردانیم.»

طبق چارچوب ارائه شده، فرودگاه بن گوریون ۲۴ ساعته فعالیت خواهد کرد و به صورت کنترل‌ شده باز خواهد شد. در ۲۴ ساعت اول، هر ساعت یک هواپیمای مسافربری با حدود ۲۰۰ نفر مجاز به پرواز خواهد بود. پس از آن، در صورت اجازه شرایط امنیتی و عملیاتی، این تعداد به دو هواپیمای باریک‌پیکر در هر ساعت یا یک هواپیمای پهن‌پیکر افزایش خواهد یافت.

شارون کدمی، مدیرعامل سازمان فرودگاه‌های اسرائیل، گفت: با فرض اینکه هیچ وقفه‌ای وجود نداشته باشد، اسرائیلی‌های سرگردان در خارج از کشور ظرف یک هفته تا ۱۰ روز به خانه بازخواهند گشت.

در حال حاضر، به هیچ مسافری اجازه ورود به هواپیماهایی که فرودگاه بن گوریون را ترک می‌کنند و برای بازگرداندن اسرائیلی‌های خارج از اراضی اشغالی در نظر گرفته شده‌اند، داده نخواهد شد تا از ازدحام جمعیت جلوگیری شود. ریگو گفت که ترافیک هوایی غیرنظامی خروجی مطابق با تحولات امنیتی و ارزیابی‌های وضعیت ارزیابی خواهد شد.

پس از بازگشایی تدریجی حریم هوایی لسرائیل، شرکت هواپیمایی «اِل آل» قصد دارد اسرائیلی‌ها را از نیویورک، میامی و لس‌آنجلس در آمریکا و بانکوک و پوکت در جنوب شرقی آسیا سوار کند. در سراسر اروپا، پروازها از لارناکا، آتن، رم، میلان، پاریس، بوداپست، تفلیس، صوفیه، ورشو، بخارست، مادرید، لندن، بارسلونا، ژنو، آمستردام، مونیخ و زوریخ انجام خواهد شد.

بر اساس گزارش تایم اسرائیل، پروازها تنها پس از بازگشت همه مشتریان «اِل آل» و «سان دور»، برای عموم مردم باز خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

اقامه نماز ظهر عاشورا در هرمزگان

آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۶ سال در هرمزگان

سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۱۷۰ هزار هکتار رسید

توصیه‌های پیشگیرانه برای محافظت از پوست، چشم و سیستم ایمنی در برابر آفتاب

پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد

تکلیف نخستین دیدار مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی مشخص شد

کاسبی زیر سایه بنزین؛ وقتی کارت سوخت جایگاه، قیمت دارد!

تاج: فیفا برای استفاده نشدن از علائم هجسنگرایی قول داد

ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی؛ کامپیوتر و حسابداری درصدر پذیرش

صعود ۱۲ تیم قطعی شد؛ یوزهای ایرانی در صف طولانی صعود

بستک داغ‌ترین نقطه هرمزگان شد

ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود

نیروی دریایی سپاه: عبور ایمن از تنگۀ هرمز تنها از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است

وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن

شوک قیمتی به بازار سرمایش؛ از کولرهای ۵ میلیونی تا مدل‌های ۱۲۰ میلیونی

img
خـبر فوری:

قطع ۴۸ ساعته آب شرب در سردشت و ۸ روستای بخش بشاگرد به دلیل شکستگی خط انتقال