به گزارش صبح ساحل، مهدی دوستی بعد از امروز (هجدهم آبانماه) در نشست شورای برنامه ریزی استان با اشاره به در پیشبودن دور دوم سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان در سالن جلسات استانداری برگزارشد، اظهار کرد: همه مدیران باید تلاش کنند که در زمان باقیمانده درصد تحقق مصوبات دور نخست سفر را بالا ببرند و سازمان برنامه و بودجه استان نیز ضرورت دارد در راستای تحقق این امر نهایت همکاری را داشته باشد.
وی ادامه داد: حدود ۲۰۰ مدرسه، هشت هزار هکتار مزارع پرورش میگو، ۶ هزار تن ظرفیت جدید ماهی در قفس، واحد قیرسازی در خلا، آغاز واحد آمونیاک، ۱۰ هزار میلیارد ریال اصلاح شبکه خطوط برق رسانی، آغاز شهرهای جدیدی مانند خلیجفارس، نیروگاه اتمی سیریک، افتتاح و کلنگزنی بستههای فاضلاب و آبرسانی به ۱۵۰ روستا کارهای بزرگی است که در سفر دوم رئیس جمهور محقق خواهد شد.
دوستی خاطرنشانکرد: کاشت ۶.۵ میلیون درخت، بهرهبرداری از ۴۰ سازه آبخیزداری، افتتاح بیش از ۵۰۰ کیلومتر راه و افتتاح بیمارستانهای کودکان بندرعباس و فارابی بستک نیز از جمله طرحهایی است که در سفر رئیس جمهور به بهرهبرداری خواهد رسید اما با این وجود ضرورت دارد بسته سفر رئیس جمهور را از اینکه هست نیز قویتر کنیم.
وی برنامهریزی در سه سرفصل توسعه سختافزاری، نرمافزاری و مردمیسازی را به عنوان اولویتهای مدیران استان معرفی کرد و عنوانکرد: بزرگترین بهرهای که مردم میتوانند از استقرار دولت سیزدهم ببرند، مردمی سازی اقتصاد است از این رو باید تا میتوانیم تلاش کنیم تا شکاف ایجاد شده بین توسعه صنعتی استان و مردم از بین برود ضمن اینکه برای سفر رئیس جمهور باید بسته نرمافزاری و اصلاح قوانین موردنیاز نیز آماده شود.
استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم تدوین بسته مطالعاتی برای استان، ابرازداشت: ضرورت دارد در طرحها و تصمیمات نظر بخش خصوصی و اتاق بازرگانی استان نیز اخذ شود و در پیشنهادات نیز فقط به حوزه خودتان اکتفا نکنید و اگر نیازی را خارج از حوزه خود دیدید آن را هم برای طرح در مصوبات جدید سفر رئیس جمهور اعلام کنید.
دوستی با بیان اینکه مصوبات سفر رئیس جمهور در حکم مصوبات هیات دولت است بر لزوم طرح مسائل برزمین مانده استان و نیازهای اساسی در سفر رئیس جمهور تاکید کرد و اشارهای نیز به هماهنگسازی سیاستها داشت.