14

تیر

1405


اجتماعی

04 آذر 1402 14:03 0 کامنت

فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی محل دپوی سوخت در یک چهار دیواری ، توقیف سه دستگاه تانکر و کشف ۱۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در استان خبر داد.

به گزارش صبح ساحل، «سردار علی اکبر جاویدان»، فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: در راستای مبارزه و مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی و به منظور مقابله و برخورد جدی با قاچاقچیان سوخت و همچنین با هدف جلوگیری از خروج و قاچاق سرمایه ملی، مأموران انتظامی شهرستان های خمیر و بندرعباس در 48 ساعت گذشته حین کنترل خودروهای عبوری سه دستگاه کامیون نفتکش حامل سوخت را توقیف کردند. 

وی افزود: همچنین در اجرای یک عملیات پلیسی در یکی از روستاهای شهرستان بندرعباس یک مخزن دپوی سوخت در یک چهار دیواری که توسط قاچاقچیان مورد استفاده قرار می گرفت، توقیف شد.

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: مأموران در بازرسی دقیق از خودروهای توقیفی و محل دپوی سوخت و جمع آوری سوخت‌های قاچاق در محورهای مواصلاتی جمعا 160 هزار لیتر گازوئیل و بنزین قاچاق کشف و در این رابطه 8 متهم را دستگیر کردند.

این مقام ارشد انتظامی استان ارزش محموله های کشف شده را بنا به نظر کارشناسان مربوطه، 55 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: سوخت های مکشوفه به شرکت پخش فرآورده های نفتی شهرستان تحویل و متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

دیدگاه ها (0)
img
img

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی

بخشنامه فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این هفته اعلام شد

کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان

پایان گروگان‌گیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدم‌ربایان

شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند

بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه