11

تیر

1405


حوادث

28 آذر 1402 20:23 0 کامنت

با هوشیاری مأموران انتظامی شهرستان سیریک یک دستگاه خودروی وانت تویوتا لندکروز قاچاق شناسایی و کشف شد.

 

به گزارش صبح ساحل، سردار علی اکبر جاودان فرمانده انتظامی استان هرمزگان، امروز در تشریح این خبر بیان کرد: ماموران پلیس آگاهی شهرستان سیریک در ادامه طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز شب گذشته حین گشت زنی و تعقیب و مراقبت های لازم در محور "سیریک - میناب" به یک دستگاه خودروی وانت تویوتا لندکروز فاقد پلاک مشکوک شده و دستور توقف دادند . 

وی افزود: راننده خودرو بدون توجه به دستور پلیس اقدام به فرار کرد که پس از تعقیب و گریز و اجرای طرح مهار، راننده عرصه را خود تنگ دیده و با رها کردن خودرو با توجه به تاریکی هوا و پوشش گیاهی منطقه از محل متواری شد که ضمن توقیف خودرو مورد نظر در بررسی و استعلام صورت گرفته مشخص شد که خودرو فاقد مجوز بوده و قاچاق است.

سردار علی اکبر جاویدان ارزش خودرو قاچاق کشف شده را بنا به نظر کارشناسان اقتصادی 40میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به شناسایی متهم متواری، تلاش مأموران برای دستگیری وی ادامه دارد.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه