به گزارش صبح ساحل، مسعود بارانی با اشاره به اینکه شیلات هرمزگان با ۳۲۰ هزار تن صید غیر از تولیدات آبزی پروری مقام نخست صید جنوب کشور را دارد، افزود: آبهای جنوب قشم، بندر جاسک، بندرلنگه و پارسیان از صیدگاههای اصلی ماهیان سطحزی ریز در استان هرمزگان است.
وی بیان کرد: قدرت احیا و زادآوری بالای اینگونه ماهیان، اجازه صید تا ۸۰ درصد را به صیادان میدهد، بدون آنکه این ماهیان در معرض خطر قرار گیرند.
مدیرکل شیلات هرمزگان اظهار کرد: ساردین ماهیان، متو ماهیان، هوور، کوتر، گیش، هامور، شیر، حلوا سیاه، سارم، شورت، سوکلا، قباد، میش ماهی و میگو غالب ترکیب صید استان هرمزگان را تشکیل میدهند.
بارانی ابراز کرد: در حوزه شیلات هرمزگان هم در بخش آبزیپروری و هم صید و صیادی و بازسازی ذخایر آبزیان، اتفاقات خوبی افتاده است و دولت مردمی و شخص استاندار هرمزگان نیز نگاه ویژهای به این حوزه دارند.
وی یادآورشد: ۳۵ هزار نفر در حوزه صید و صیادی و پنج هزار نفر نیز در حوزه آبزی پروری و صنایع شیلاتی استان فعالیت دارند و امرار معاش میکنند که سهم قابل توجهی در ارزآوری و صادرات از طریق محصولات شیلاتی دارند.
استان هرمزگان با برخورداری از ۱۹ بندر صیادی، ۲۲ موج شکن مردمی و ۳۹ مرکز تخلیه صید در نوار ساحلی جایگاه مهمی در صید و صیادی کشور را به خود اختصاص داده است.