09

مرداد

1405

علم و فناوری

14 اسفند 1402 12:21 327 بازدید 0 کامنت

آخرین فرصت ثبت‌نام و ویرایش مدارک در آزمون‌ دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳ تا ساعت ۱۲ چهارشنبه ۱۶ اسفندماه تمدید شد.

به گزارش صبح ساحل، ثبت نام در پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در دو بازه زمانی ۳ تا ۹ دی و ۳ تا ۹ بهمن ۱۴۰۲ انجام شده است.

با توجه به تماس‌های مکرر داوطلبان، امکان ثبت نام و ویرایش پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برای آخرین بار صورت گرفت و داوطلبان از ۱۲ تا ۱۴ اسفند فرصت داشتند در این آزمون ثبت نام کنند که این فرصت تا ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲ تمدید شد.

افرادی که هزینه آزمون را پرداخت و کد پیگیری دریافت کرده اند؛ اما موفق به ثبت نام نشده اند، می‌توانند در این بازه زمانی ثبت نام خود را تکمیل کنند.

داوطلبانی که پیش از این ثبت نام کرده اند مدارک آنها توسط کارشناسان بررسی شده است که باید پس از مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی و از قسمت تکمیل مدارک وضعیت مدارک خود را بررسی کنند و در صورت نقص مدارک، نسبت به رفع آن اقدام کنند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه