12

تیر

1405


حوادث

14 اسفند 1402 21:50 0 کامنت

فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و پلمب ۲ واحد صنفی توزیع کننده مواد محترقه در بندرعباس خبر داد و گفت: در این راستا ۴۷ هزار و ۲۰۰ عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز در این شهرستان کشف شد.

 

به گزارش صبح ساحل، سردار علی اکبر جاویدان شامگاه دوشنبه با اعلام این خبر افزود: ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی امنیت استان با توجه به فرارسیدن روزهای پایانی و چهارشنبه آخر سال، در ادامه طرح های کنترلی و نظارت با انجام کار اطلاعاتی و گشت زنی های هدفمند در سطح صنوف و مراکز تجاری، ۲ واحد صنفی توزیع کننده مواد محترقه غیر مجاز را شناسایی و موضوع را در دستورکار قرار دادند.

وی بیان کرد: در این رابطه با اقدامات هوشمندانه پلیسی، ضمن هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی از واحدهای صنفی موردنظر ۴۷ هزار و ۲۰۰ عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز کشف و ضبط شد.

این مقام انتظامی هرمزگان با بیان این که در این رابطه سه متهم دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند، بر لزوم توجه بیشتر خانواده‌ها به فعالیت کودکان و نوجوانان در ایام پایانی تاکید و اظهار کرد: مواد محترقه غیرمجاز و خطرناک و پیش‌ساز آن ها می تواند صدمات جبران‌ناپذیر به افراد وارد کند.

سردار جاویدان یادآورشد: عموم شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت فرد یا افراد در این زمینه، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر