12

تیر

1405


اجتماعی

16 اسفند 1402 13:44 0 کامنت

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا از اجرای طرح شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری فعال در حوزه اسکیمر (کپی‌کنندگان کارت‌های بانکی) از ۱۵ اسفند ماه سال جاری تا پایان تعطیلات نوروز خبر داد.

به گزارش صبح ساحل، به نقل از تجارت‌نیوز،‌ «سرهنگ رامین پاشایی»، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا گفت: با توجه به تجربه ادوار گذشته همزمان با نزدیک شدن به پایان سال و با پیش فرض افزایش خریدها و مسافرت‌های نوروزی یکی از ترفندهای مجرمان سایبری کلاهبرداری در قالب فروشندگان سیار می‌باشد.

این مقام مسئول ادامه داد: این افراد با حضور در سطح معابر عمومی درون و برون شهری و ارائه کالا و خدمات متنوع از جمله البسه و پوشاک، میوه، آجیل و... مترصد کلاهبرداری از هموطنان با در اختیار قرار گرفتن کارت‌های بانکی و کپی آنها به منظور برداشت غیر مجاز وجه از حساب آنها می باشند.

وی افزود: به منظور شناسایی مجرمین سایبری این حوزه، از 15 اسفند ماه سال جاری تا پایان تعطیلات نوروزی گشت‌های فیزیکی پلیس فتا در سراسر کشور به صورت نامحسوس بر عملکرد فروشندگان نظارت خواهند کرد.

سرهنگ پاشایی به هموطنان توصیه کرد: حتی‌المقدور در هنگام خرید از فروشندگان سیار از پول نقد استفاده نمایند و به هیچ عنوان در هنگام خرید از فروشندگان سیار و فروشگاه‌ها، عابر بانک خود را در اختیار آنان قرار نداده و تمامی مراحل عملیات بانکی شامل کشیدن کارت درون دستگاه پوز و وارد کردن رمز کارت را شخصا انجام دهند و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق شماره تلفن 096380 به همکاران ما در پلیس فتا گزارش دهند.

دیدگاه ها (0)
img
img

نمایش تصاویر کودکان شهید میناب و شهدای ناو دنا در «خیمه هنر»

آماده‌سازی ظرفیت اسکان بیش از ۷۰ هزار زائر مراسم بدرقه رهبر

دیدار مقامات شرکت‌کننده در آیین بدرقه آقای شهید ایران با رئیس‌جمهور

راهنمای جامع شرکت در مراسم وداع؛ نکات کلیدی بهداشتی و ایمنی

اطلاعیه آستان قدس‌رضوی درباره محدودیت تشرف به حرم مطهر در مراسم تشییع رهبر شهید

دعوت از مردم برای وداع/مسئولان و امت مبعوث اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند

مراسم گلباران یادمان شهدای پرواز ۶۵۵ در آب‌های خلیج فارس برگزار شد

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد