اقتصادی
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: قیمت مرغ با توجه به تصمیماتی که از قبل وجود داشته، همچنان کیلویی ۷۸ تا ۸۰ هزار تومان است.
به گزارش صبح ساحل، مسعود امراللهی مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی با اشاره به تامین بازار شب عید و ماه رمضان گفت: با توجه به جوجهریزی صورت گرفته در بهمن ماه بازار پایان سال مرغ در آرامش بوده و هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه 150 میلیون قطعه جوجهریزی در بهمنماه شده است، گفت: در حال حاضر مرغ آن جوجه ریزیها در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی افزود: طی چند سال اخیر این اولین سالی است که اسفندماه بازار مرغ در آرامش است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی در ادامه گفت: قیمت مرغ با توجه به تصمیماتی که از قبل وجود داشته همچنان کیلویی 78 تا 80 هزار تومان است.
امراللهی گفت: فروش مرغ بالاتر از 80 هزار تومان تخلف است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
آگهی مناقصه عمومى
دختران هرمزگانی ۶ مدال رنگارنگ کسب کردند
جزئیات پیش فروش بلیت پروازهای اربعین اعلام شد
شهرداری بندرعباس به جمع ۸ تیم راه یافت
مدیر آکادمی و رئیس کمیته استعدادیابی منصوب شد
آغاز پیشفروش بلیت قطارهای مردادماه از فردا پس از رفع اختلال فنی
کشف بیش از ۴۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سیریک
ثبتنام بیشاز ۲۳ هزار هرمزگانی برای مراسم پیادهروی اربعین
کسب ۷ مدال تیم تکواندوی مردان ایران در مسابقات کره جنوبی
ارتش یمن محاصره دریایی علیه عربستان را اعلام کرد
شنیده شدن صداهای انفجار در شهرستان سیریک
بیش از ۵۰ هزار نفر برای حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام آمادگی کردند
اصابت یک پرتابه به یک کشتی یونانی در تنگه هرمز
روایت مدیریت شهری در روزهای جنگ (شماره ۵)
روایت مدیریت شهری در روزهای جنگ(شماره ۴)