11

تیر

1405


حوادث

25 فروردین 1403 13:27 0 کامنت

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: قاتل متواری و هفت نفر از عاملان مشارکت در این قتل کمتر از ۱۸ ساعت با انجام هفت عملیات در بندرعباس شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش صبح ساحل، «سردار علی اکبر جاویدان»، فرمانده انتظامی هرمزگان روز شنبه گفت: در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری منجر به قتل یک جوان در بندرعباس و متواری شدن قاتل و دیگر عاملان قتل، پیگیری موضوع ویژه در دستورکار قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با جنایی پلیس آگاهی هرمزگان با تشکیل اکیپی به محل وقوع حادثه اعزام شدند که در تحقیقات اولیه، مشخص شد مقتول به هویت (یوسف م) توسط افرادی ناشناس در اثر ضربات عمیق جسم برنده به ناحیه گردن به قتل رسیده است.

این مقام انتظامی هرمزگان اضافه کرد: با تلاش همه‌جانبه و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی و با اقدامات فنی و اطلاعاتی در کمتر از ۱۸ ساعت پس از وقوع قتل هویت ضارب اصلی و همدستان وی که هفت نفر از دوستان مقتول را محاصره کرده و با ضربات چاقو به گردن و کتف یکی از آنان، وی را به قتل رسانده و متواری شده بودند، در هفت عملیات جداگانه در مخفیگاهایشان دستگیر شدند.

سردار جاویدان بیان کرد: یکی از متهمان دستگیر شده در بازجویی‌های علمی انجام شده، به صراحت به قتل مقتول به علت جر و بحث آنی و بدون هیچ انگیزه اعتراف کرد که در بازرسی از مخفیگاه متهم آلت قتاله که هنوز آثار خون بر روی تیغه آن مشهود بود، کشف و ضبط شد.

وی گفت: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شدند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر