اجتماعی
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تأکید کرد: «در قوانین بالادستی از جمله قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، پیماننامه حقوق جهانی کودک، قانون جرایم رایانهای و آییننامه اجرایی مدارس بر این موضوع تأکید شده که باید حریم خصوصی دانشآموزان و معلمان حفظ شود. هیچ کس اجازه ندارد بدون رضایت دانشآموزان مطلب، فیلم یا عکسی از آنان منتشر کند که حقوق فردی و اجتماعی و حریم خصوصی آنان را تحتالشعاع قرار دهد.»
به گزارش صبح ساحل، موسیالرضا کفاش با اشاره به اهمیت ارائه آموزش از طریق فضای مجازی در دوران کرونا اظهار کرد: یکی از موضوعات حائز اهمیت در دوران کرونا و روی آوردن الزامی مدارس به روش آموزش غیرحضوری و مجازی دانش آموزان؛ استفاده هوشمندانه و آگاهانه از فضای مجازی بود.
وی تصریح کرد: این اقدام تا حدودی توانست به تحقق عدالت آموزشی، تقویت فرآیند یاددهی-یادگیری و ارتقای سطح تربیت فناورانه دانشآموزان کمک کند.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: موضوعی که اخیراً در برخی رسانهها مطرح شده و جامعه آموزش و پرورش را به خود حساس کرده، استفاده نامطلوب برخی از افراد از فضای مجازی و پخش کلیپهایی که حریم شخصی و اجتماعی دانشآموزان را مورد تعرض قرار داده است.
کفاش تاکید کرد: شورای عالی آموزش و پرورش همواره بر استفاده صحیح از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی و خصوصی و اجتماعی دانشآموزان تاکید داشته است.
وی با اشاره به قوانین بالادستی درباره حفظ حریم شخصی افراد گفت: در قوانین بالادستی از جمله قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، پیمان نامه حقوق جهانی کودک، قانون جرایم رایانهای و آییننامه اجرایی مدارس بر این موضوع تاکید شده که باید حریم خصوصی دانشآموزان و معلمان حفظ شود. هیچ کس اجازه ندارد بدون رضایت دانشآموزان مطلب، فیلم یا عکسی از آنان منتشر کند که حقوق فردی و اجتماعی و حریم خصوصی آنان را تحتالشعاع قرار دهد.
وی افزود: این ماده واحده در هزار و سی و ششمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و کلیات آن تصویب شد. اعضای شورای عالی در خصوص این ماده واحده نظرات و پیشنهادهایی ارائه کردند که پس از اصلاح آن و تایید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد.
کفاش با اشاره به تصویب کلیات ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانشآموزان گفت: انتشار هر گونه اطلاعات شخصی، متن نوشتاری، تصویر، عکس، نماهنگ و فیلم که به نوعی تعرض به حریم شخصی دانش آموزان تلقی شود توسط هرکسی ممنوع و خلاف اصول اسلامی، فرهنگی و اجتماعی و با شئونات معلمی منافات دارد به همین منظور شورای عالی آموزش و پرورش برای صیانت از حقوق معلمان و دانش آموزان بر استفاده صحیح، اصولی و منطقی از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی، خصوصی و اجتماعی معلمان و دانش آموزان تاکید میکند.
وی یکی از اهداف این مصوبه را تعیین چارچوبی برای معلم بلاگرها برشمرد تا حریم خصوصی و شخصی افراد به ویژه معلمان و دانش آموزان حفظ شود. دانش آموزان و معلمان حق ندارند حریم شخصی یکدیگر را مورد تعرض قرار دهند.
کفاش با اشاره به اینکه هدف اصلی این مصوبه که حفظ حریم شخصی، اجتماعی و حقوق دانشآموزان و معلمان است گفت: فضای مجازی یک تیغ دو لبه است و ما نمیخواهیم استفاده صحیح از این فضا را که میتواند به برقراری عدالت آموزشی، ارتقای فرآیند آموزش، تقویت یادگیری و یاددهی و ارتقای سطح معلومات دانشآموزان کمک میکند از بین ببریم.
لازم به ذکر است، ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانشآموزان و معلمان پس از تایید ریاست جمهوری و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ میشود.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
از سال آینده مدارس ابتدایی هرمزگان 6 ساله می شود
بهره برداری از 55 پروژه نوسازی مدارس در هرمزگان
پیش بینی 320 محل اسکان فرهنگیان در نوروز
دانش آموزان مرکز آموزشی فرزانگان بندرعباس بازهم درخشیدند
تفاهم نامه مشترک آموزش و پرورش و پلیس هرمزگان امضا شد
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار