04

تیر

1405


اقتصادی

25 اردیبهشت 1403 11:17 0 کامنت

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید گفت: ۷ نقطه از ۲۷ سکونتگاه هدف‌گذاری شده (۶ شهر جدید و یک شهرک ساحلی) وارد مدار مدیریت اجرا و فرایند عملیاتی شد.

                                                                                                                                                             

به گزارش صبح ساحل، سعید غفوری اظهار کرد: این 6 شهر جدید و یک شهرک ساحلی، فاز اول از مدیریت اجرایی سکونتگاه‌های ساحلی محسوب می‌شود که هم به لحاظ موقعیت و هم کارکرد به‌نوعی جزو پروژه‌های پرچم دار و پیشران در حوزه توسعه سواحل محسوب می‌شوند.وی ادامه داد: شهرهای جدید تیس، مکران مرکزی، شهر جدید در شهرستان جاسک، شهرهای خلیج‌فارس، بریس، کوشک و شهرک آفتاب از مجموعه سکونتگاه‌هایی هستند که ضمن داشتن نقش و کارکردهای متنوع اقتصادی و اجتماعی، تلاشی برای ارائه الگوهای جدیدی از شهرسازی و معماری متناسب با شرایط اقلیمی، محلی و در عین حال توان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی هستند.

                                                     

وی افزود: برای تمامی این نقاط طرح‌های مکان‌یابی، ضرورت سنجی و جامع تهیه شده و برخی از آنها طرح تفصیلی و آماده‌سازی و معماری نیز دارند.وی یادآور شد: برای تمامی این سکونتگاه مطالعاتی در قالب نظام تأمین مالی و سرمایه‌گذاری با هدف جذب توان‌های بخش خصوصی تهیه شده و در این مرحله بسته‌های مشخصی برای ارائه به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی آماده شده است.

                                                                 

غفوری توضیح داد: شهر جدید تیس در زمینی به مساحت 4380 هکتار با جمعیت‌پذیری 150 هزار نفر با کارکردهای گردشگری، مالی، بازرگانی، سکونتی، دانشگاهی و درمانی؛ شهر جدید مکران مرکزی در زمینی به مساحت 10 هزار و 708 هکتار با جمعیت‌پذیری 500 هزار نفر، با کارکردهای پشتیبان صنعت و معدن، فعالیت‌های لجستیک، بندری و صنعتی، صنایع دریایی، آب و انرژی و سکونت، شهر جدید مکران در شهرستان جاسک در زمینی به مساحت 3500 هکتار با جمعیت‌پذیری 200 هزار نفر با کارکردهای پشتیبان فعالیت‌های صنعتی و لجستیک سواحل، گردشگری، بازرگانی و گردشگری دریایی، احداث خواهد شد.

                                                                                

این مقام مسئول ادامه داد: شهر جدید خلیج‌فارس در مجاورت شهر بندرعباس، در زمینی به مساحت 2400 هکتار برای سکونت و بیش از 15 هزار هکتار برای انواع فعالیت‌های اقتصادی، فناوری، نمایشگاهی دانشی، سیاسی و فرهنگی با جمعیت‌پذیری 200 هزار نفر؛ شهر جدید بریس در زمین به مساحت حدودی 5 هزار هکتار با جمعیت پذیری 100 هزار نفر به‌عنوان اولین شهر با کارکردهای تحقیقاتی و گردشگری وابسته نجوم و مطالعات فضایی در کنار آبزی‌پروری؛ شهر جدید کوشک در زمینی به مساحت یک‌هزار هکتار با جمعیت‌پذیری 100 هزار نفر با کارکردهای تأمین خدمات و سکونت منطقه ویژه صنایع انرژی‌بر پارسیان، آبزی‌پروری و توسعه جوامع روستایی پیرامون و همچنین شهرک آفتاب در زمینی به مساحت 86 هکتار با کارکرد گردشگری و پشتیبان جزیره کیش برنامه‌ریزی شده است.

                        

.

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

آخرین وضعیت اختلال خدمات در ۴ بانک