04

تیر

1405


اجتماعی

25 اردیبهشت 1403 14:38 0 کامنت

رئیس جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در جهش و توسعه چشمگیر صنعت فضایی در دولت مردمی گفت: یکی از مأموریت‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئله افزایش کیفیت اینترنت برای مردم و کسب و کارها است.

                                                                                                                                                                                                             

به گزارش صبح ساحل، سید ابراهیم رئیسی امروز سه‌شنبه در بیستمین مقصد از جلسات نظارت ستادی از دستگاه‌های اجرایی، به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رفت و پس از بازدید از نمایشگاه آخرین خدمات و دستاوردهای ارتباطی و اطلاعاتی، دستور افتتاح 6 پروژه بزرگ زیرساختی و آغاز اجرای قرارداد خرید انبوه تجهیزات ارتباطی از تولیدکنندگان داخلی از سوی اپراتورها را نیز صادر کرد.رئیس‌جمهور سپس در جلسه معاونین و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از استماع گزارش آخرین اقدامات و دستاوردهای این وزارتخانه، نکاتی در راستای ارتقا و بهبود عملکرد این دستگاه اجرایی و خدماتی ارائه کرد.

                                                               

رئیسی با ضروری دانستن بهره گیری وزارت ارتباطات از آخرین دستاوردها، فناوری‌ها و تجهیزات به‌روز و پیشرفته، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی کشور بر اساس آخرین فناوری‌های نوین را از مهم‌ترین مأموریت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و افزود: یکی دیگر از مأموریت‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئله افزایش کیفیت اینترنت برای مردم و کسب و کارها است. رئیس‌جمهور با اشاره به آمارهای رشد سرعت و کیفیت ارتباطات اینترنتی در کشور تصریح‌کرد: در این زمینه نباید صرفاً به آمارهای کمی داخلی اتکا کرد و باید وضعیت را به‌شکل مقایسه‌ای با دیگر کشورها ارزیابی نمود. لذا باید با تلاش جهادی برای ارتقای بیش از پیش کیفیت و سرعت اینترنت تلاش کنیم.

                                                                                                                                                                                                            

تکمیل شبکه ملی اطلاعات مأموریت مهم بعدی وزارت ارتباطات و اطلاعات بود که رئیسی بر آن تأکید کرد و با قدردانی از رسیدن پیشرفت اجرای آن به بالای 60 درصد خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی وزارت ارتباطات در اجرای این مأموریت مهم تأمین زیرساخت‌های شبکه است، اما در کنار آن تولید محتوا نیز باید به‌شکل جدی دنبال شود و وزارت ارتباطات اگر چه در این زمینه وظیفه مستقیم ندارد، اما مسئولیت برانگیختن و ایجاد حس مسئولیت در دستگاه‌های مرتبط برای تولید محتوا هم‌زمان و توأمان با تأمین و گسترش زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات نیز از مأموریت‌های این وزارتخانه است.

                                              

رئیس‌جمهور در ادامه آمار ارائه شده برای اتصال 7 هزار و پانصدمین روستای کشور به اینترنت پرسرعت و نیز اقدامات انجام شده برای گسترش شبکه فیبر نوری در سراسر کشور را شایسته قدردانی توصیف و تصریح‌کرد: آمارهای ارائه شده از تکمیل پوشش فیبر نوری در 20 شهر و آغاز عملیات اجرایی پوشش در 50 شهر جدید بسیار خوشحال کننده است، اما میان آمار پوشش شبکه فیبر نوری و آمار اتصال به این شبکه فاصله وجود دارد که این فاصله باید به‌سرعت رفع شود تا مردم به‌طور واقعی و ملموس مزایای برقراری پوشش سراسری شبکه فیبر نوری را احساس کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

آخرین وضعیت اختلال خدمات در ۴ بانک