12

تیر

1405


اجتماعی

حوادث

27 اردیبهشت 1403 18:07 0 کامنت

رییس کل دادگستری هرمزگان از صدور حکم قصاص برای قاتل شهید مسعود پرکاس رییس مبارزه با موادمخدر مرزبانی این استان خبر داد.

 

به گزارش صبح ساحل، مجتبی قهرمانی روز پنجشنبه افزود: این حکم از برگزاری جلسات رسیدگی به اتهامات عوامل شهادت «شهید مسعود پرکاس» رییس اداره مبارزه با موادمخدر مرزبانی هرمزگان در شعبه سوم دادگاه کیفری یک هرمزگان مستقر در میناب، حکم قصاص نفس برای متهم ردیف اول این پرونده صادر شد.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی هرمزگان از ابتدای وقوع این جنایت، رسیدگی ویژه و سریع به پرونده را در دستورکار خود قرار داد و تمامی مراحل از جمله تحقیقات و ضوابط مندرج در آیین دادرسی کیفری را با رعایت مواعد قانونی اجرا کرد.

قهرمانی با بیان اینکه پس از تکمیل روند تحقیقات در دادسرا و صدور کیفرخواست و همچنین معرفی وکیل تعیینی از سوی متهمان و اعطای مهلت برای ارسال لوایح تکمیلی از سوی وکلای آن‌ها با رعایت مقررات مندرج در آیین دادرسی کیفری، در نهایت شعبه سوم دادگاه کیفری یک هرمزگان مستقر در میناب پس از اعلام ختم رسیدگی به صورت حضوری اقدام به صدور رای کرد.

به گفته رییس کل دادگستری هرمزگان؛ براساس حکم صادره، شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان هرمزگان به استناد مواد ۲۹۰ و ۴۳۶ قانون مجازات اسلامی، متهم ردیف اول این پرونده را به علت مباشرت در قتل عمد به مجازات قصاص نفس محکوم کرده است.

وی تصریح کرد: به موجب حکم صادره، سه نفر دیگر از عوامل دخیل در این جنایت نیز به اتهام مشارکت در نگهداری سلاح گرم، مقاومت و تمرد مسلحانه و معاونت در قتل عمد هریک به مجازات ۲۵ سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با اشاره به اینکه رای صادره مطابق قانون قابلیت فرجام خواهی در مدت زمان مقرر را دارد، خاطرنشان کرد: با صدور این رای مراحل دادرسی به این پرونده در استان هرمزگان به پایان رسید و در صورت اعتراض متهم ردیف اول و یا وکیل مدافع وی به رای صادره، پرونده جهت تکمیل مراحل قانونی به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.

«سرهنگ شهید مسعود پرکاس رییس اداره مبارزه با مواد مخدر مرزبانی استان هرمزگان» شامگاه روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، در درگیری با باند اشرار مسلح در آب‌های نیلگون خلیج فارس بر اثر اصابت گلوله قاچاقچیان مواد مخدر به شهادت رسید.

دیدگاه ها (0)
img
img

دعوت از مردم برای وداع/مسئولان و امت مبعوث اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند

مراسم گلباران یادمان شهدای پرواز ۶۵۵ در آب‌های خلیج فارس برگزار شد

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت