05

تیر

1405


اقتصادی

19 خرداد 1403 08:50 0 کامنت

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۵ سنت معادل ۰.۳۱ درصد کاهش به ۷۹ دلار و ۶۲ سنت رسید.

                 

به گزارش صبح ساحل، قیمت نفت کاهش یافته و سومین کاهش پیاپی هفتگی را ثبت کرده است. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اظهارات مقامات اوپک پلاس و جدیدترین اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره فدرال رزرو را پایین آورده است.

به نقل از رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۵ سنت معادل ۰.۳۱ درصد کاهش به ۷۹ دلار و ۶۲ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۳ درصد کاهش ۷۵ دلار و ۵۳ سنت معامله می‌شود.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان داد رشد اشتغال در این کشور در ماه مه سریعتر از حد انتظار بوده است، بدین ترتیب فدرال رزرو کاهش نرخ بهره را حداقل تا ماه سپتامبر به تاخیر می‌اندازد.

قیمت نفت برای سومین هفته پیاپی به خاطر نگرانی در مورد تقاضا کاهش یافته است. نفت برنت ۲.۵ و نفت آمریکا ۱.۹ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داده است.

قیمت نفت پس از اجلاس اوپک پلاس در روز یکشنبه که تا حدی حاکی از تصمیم این گروه برای افزایش عرضه نفت بود کاهش یافت.

از طرف دیگر تعداد چاه‌های نفت فعال آمریکا که اولین نشانه تولید این کشور در آینده است ۴ حلقه در این هفته کاهش یافته و به ۴۹۲ رسیده است، یعنی پایین‌ترین تعداد از ژانویه ۲۰۲۲.

در این بین در چین، گرچه صادرات برای دومین ماه پیاپی در ماه مه افزایش یافته، اما واردات نفت خام کاهش یافته است که نشان دهنده نگرانی در مورد تقاضا در بزرگ‌ترین خریدار نفت خام دنیاست.

دیدگاه ها (0)
img
img

پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت

کمربند آتش بیدار شد؛ زلزله‌های پیاپی از ژاپن تا ونزوئلا جهان را نگران کرد

فرانسه چند راکتور هسته‌ای را از مدار خارج کرد

داور دیدار پرسپولیس و چادرملو مشخص شد

واکنش قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی

جزئیات زلزله در ونزوئلا/ شمار مفقودان زلزله به ۱۱ هزار نفر رسید

آمادگی هلال‌ احمر ایران برای کمک رسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا

آتش‌نشانی بندرعباس در هفته گذشته؛ مدیریت ۳۱ حادثه و ۲۴ آتش‌سوزی در نقاط مختلف شهر

حادثه دریایی در سواحل عمان

ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد

نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان شنبه اعلام می‌شود

مکرون مدعی توقیف یکی از نفتکش های مرتبط با روسیه شد

تنگه هرمز و ترتیبات ۶۰ روزه؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان

رئیس اورژانس کشور: در جنگ اخیر ۳ امدادگر شهید و ۷۷ نفر مجروح شدند

رونمایی از ترکیب تیم ملی بسکتبال در انتخابی جام‌جهانی

img
خـبر فوری:

قطع ۴۸ ساعته آب شرب در سردشت و ۸ روستای بخش بشاگرد به دلیل شکستگی خط انتقال