02

دی

1403


اجتماعی

04 تیر 1403 10:47 0 کامنت

مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل گفت: مصرف جهانی مواد مخدر در دهه گذشته صعودی بوده و حدود ۱۴ میلیون نفر در دنیا مواد مخدر تزریق می‌کنند.

به گزارش صبح ساحل، به نقل از باشگاه خبرنگاران، «والی غدا»، مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل در مراسم بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، طی پیامی گفت: مصرف مواد مخدر جاده‌ای طولانی و سخت به ناکجا آباد است که معمولاً به اختلالات، بیماری و حتی مرگ منتهی می‌شود. حدود ٦٤ میلیون در سراسر جهان از اختلالات مصرف مواد مخدر رنج می‌برند، در حالی که همه ساله صد‌ها هزار نفر جان خود را به دلیل مصرف مواد مخدر از دست می‌دهند.

به گفته وی، حدود ١٤ میلیون نفر در سر تا سر دنیا مواد مخدر تزریق می‌کنند که آنها را در معرض ابتلاء به اچ آی وی و هپاتیت c قرار می‌دهد. با این وجود، علی‌رغم تمام خطرات، مصرف جهانی مواد مخدر در طول دهه گذشته روندی رو به رشد داشته است.

والی غدا با بیان اینکه افراد جوان در خطر جدی هستند و بازار مواد مخدر غیر قانونی، به خصوص آنها را مورد هدف قرار می‌دهد تا با مواد مخدر و روش‌های مصرف جدید مشغول باشند، ادامه داد: مواد صنعتی قوی این خطرات را تقویت می‌کنند در حالی که تجارت کوکائین هم رو به افزایش است. از آنجایی که زنان، فقرا و افراد آسیب‌پذیر از لحاظ وابستگی و دسترسی به درمان باید با چالش‌های بزرگ‌تر و موانع بیشتری دست و پنجه نرم کنند، نابرابری همچنان به صورت یک موضوع اصلی خودنمایی می‌کند.

مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد افزود: در عین حال قاچاق مواد مخدر همچنان به تقویت خشونت می‌پردازد و حاکمیت قانون را تضعیف می‌کند. امسال در روز جهانی مبارزه با سو مصرف و قاچاق مواد مخدر بر نیاز مبرم به سرمایه‌گذاری روی پیشگیری تأکید می‌شود.

وی اضافه کرد: با سرمایه‌گذاری منابع بیشتر در پیشگیری می‌توانیم مردم به خصوص افراد جوان را از مصرف مواد مخدر دور کنیم. می‌توانیم مصرف بیش از حد مواد و مرگ‌های دلخراش ناشی از آن را کاهش دهیم. می‌توانیم آسیب‌هایی همچون انتقال بیماری در میان افرادی که مواد مصرف می‌کنند را کاهش دهیم و در عین حال برایشان دسترسی به درمان برای اختلالات مصرف مواد فراهم کنیم. می‌توانیم جوامع را توانمند کنیم تا افراد در امنیت و با کرامت زندگی کنند.

والی غدا گفت: بیایید برای سرمایه‌گذاری بیشتر بر پیشگیری مبتنی بر شواهد و مردم محور و برای سلامت طولانی مدت و سعادت مردم تلاش کنیم.

دیدگاه ها (0)
img