ورزشی
تیم فوتبال پرسپولیس شش بازیکن را در لیست خروجی خود میبیند.
تیم فوتبال پرسپولیس شش بازیکن را در لیست خروجی خود میبیند.
مهمترین بازیکنان جدا شده پرسپولیس، علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلیفر و مهدی ترابی هستند که هر سه راهی تراکتور شدند. در این بین ترابی و دانیال قراردادی با باشگاه نداشتند اما بیرانوند در اقدامی عجیب با فسخ قراردادش مسیر تراکتور را انتخاب کرد و به تبریز رفت.

علی نعمتی مدافع چپ محبوب یحیی گلمحمدی با ترک اردوی سرخپوشان به پیشنهاد بالای فولاد پاسخ مثبت داد تا دوباره شاگرد یحیی گلمحمدی شود. عبدالکریم حسن و وحدت حنانوف دو خروجی دیگر پرسپولیس هستند که در مورد وحدت حنانوف شاید کسی پیشبینی این انتقال بزرگ را نمیکرد.

حنانوف با ترک اردوی پرسپولیس راهی سپاهان شد تا فوتبالش را در تیم رقیب پرسپولیس ادامه دهد و همچنان در لیگ برتر خلیج فارس بماند. این در حالی است که عبدالکریم هم با الوکره برای حضور در این تیم به توافق رسیده است.

با جدایی این شش بازیکن، حالا پرسپولیس باید دو مدافع چپ، یک مدافع راست، یک دروازهبان و یک وینگر جذب کند تا حداقل به شرایط فصل گذشته بازگردد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
انتقام خون امام شهید را از قاتلین جنایتکار و بیآبرو می گیریم
راهاندازی سامانهای برای پایش اجرای تفاهم ایران و آمریکا
تا ساعتی دیگر؛ پیام مهم رهبر انقلاب به مناسبت تشییع آقای شهید ایران
ادعای ورود ۱۰ فروند هواپیمای عربستان به ناوگان هوایی کشور کذب است
منبع آگاه: مذاکره تا عقبنشینی آمریکا از مواضعش منتفی است
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
زائران برای خرید ارز اربعین باید چقدر بپردازند؟
بورس ۱۰۴ هزار واحد ریخت
ادامه اختلالات بانکی از انتقال وجه تا ثبت چک و پرداخت اقساط!
توضیح رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها درباره زمان برگزاری انتخابات
نرخ مصوب دوخت روپوش مدارس اعلام شد
محسنی اژهای: آمریکا و رژیم صهیونیستی هم باید مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند
سرپرست جدید حوزه مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان جنوب معرفی شد
وجه همه بلیتهای پروازهای لغوشده بازگردانده شد
جزییات شرایط برخورد با جریمههای مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۴
همه زیرساختها سالم است، اما یک پرواز لغو شد