14

تیر

1405


شهرستان‌ها

20 مرداد 1403 14:08 0 کامنت

رییس اداره محیط زیست شهرستان قشم گفت: طبق آخرین نتایج سرشماری از سوی محیط بانان این اداره هم اکنون ۲۰۰ راس آهوی جبیر در سرتاسر جزیره هنگام شهرستان قشم زندگی می کنند.

     

شاهمراد جعفری روز شنبه افزود: سرشماری چهاریایان به ویژه آهوان جبیر این جزیره با حضور سه نفر از کارشناسان و محیط یانان این اداره در روز ۱۴ مردادماه جاری انجام و وضعیت آهوان به لحاظ تعداد نر و ماده، تعیین پویا بودن جمعیت و بررسی وضعیت جمعیت مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این سرشماری تعداد آهوان سرشماری شده در جزیره هنگام به ۲۰۰ راس رسید اما پیش بینی می شود تعداد بیشتری از آهوان جبیر در سطح این جزیره زندگی کنند.

رییس اداره محیط زیست شهرستان قشم توضیح داد: با توجه به اینکه سرشماری یادشده بر اساس مشاهده مستقیم صورت گرفته است بنابراین احتمال می رود تعداد بیشتری از آهوان جبیر به دلیل پراکنش آنها در نقاط مختلف این جزیره، گرما و پناه گیری در لابه لای صخره ها و بوته ها وجود داشته باشند.

دیدگاه ها (0)
img
img

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

فرودگاه بندرعباس پس از ۴ ماه بازگشایی شد

اعلام سامانه اطلاع‌رسانی برای اسکان میهمانان بدرقه آقای شهید ایران در مشهد

آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مراسم تشییع از ساعت ۱۷

مراسم تشییع رهبر شهید روز دوشنبه، ۱۵ تیر، رأس ساعت ۶:۰۰ آغاز می‌شود

راه اندازی پویش فرشتگان محافظ ولایتِ میناب

زائران هرمزگانی نرم افزار زائر قائد را نصب کنند

انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس

جزییات فرایند انتخاب کارگزاران حج تمتع 1406

مراسم وداع با رهبر شهید بدون هیچ حادثه‌ای در حال برگزاری است

10 توصیه‌ هلال‌احمر برای حفظ سلامت در مراسم تشییع رهبر شهید

ملی‌پوش والیبال ایران در سری آ ایتالیا

فراخوان عمومی رئیس شورای بصره برای مشارکت در تشییع رهبر انقلاب

آمادگی 17 بقعه متبرک قم برای اسکان رایگان بیش از 11 هزار زائر

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد