02

بهمن

1403


سیاسی

21 مرداد 1403 21:57 0 کامنت

امام جمعه اهل سنت بندرعباس گفت: از رییس جمهور می خواهم تا نسبت به استفاده از توانمندی های نیروهای اهل سنت در ترکیب نیروهای سیاسی دولت و وزارتخانه ها هموار سازد. شیخ یوسف جمالی، در نشست با خبرنگاران با گلایه مندی از  عدم معرفی سیاستمداران متخصص و کارآمد اهل سنت در وزارت پیشنهادی افزود: امیدواریم نقش و سهم جامعه اهل سنت در راستای انجام اهداف ملی و توسعه پایدار. کشور نادیده گرفته نشود.وی تصریح کرد: می خواهیم که دکتر پزشکیان مسیر برای به کارگیری توانایی ها و استعدادهای جوانان و متخصصان اهل سنت در دولت هموار سازد.

شیخ جمالی به شایسته سالاری در بکارگیری نیروهای شیعه و سنی در دولت اشاره کرد و ادامه داد: شرط کارآمدی دولت ها شایسته سالاری است و یکی از این موارد جذب نیروها و کارشناسان و مدیران اهل سنت در کنار بقیه اقوام و مذاهب است. وی با آرزوی موفقیت برای رئیس جمهور  و دولت چهاردهم گفت:موفقیت پزشکیان یعنی موفقیت مردم و سبب بهبود حال جامعه است ، همه شیعه و سنی بر یک کشتی سوار هستیم، باید به صورت مسالمت آمیز در این کشتی زیست کنیم. جمالی افزود: انتظار داریم دولت چهاردهم به سمت و سوی  تخصص گرایی رفته و متخصصان را برای اداره جامعه انتخاب کنند چرا که زندگی متحد و برادرانه در سایه حرکت به سمت تخصص گرایی میسر است. وی ادامه داد:  اگر این موضوع مهم، مد نظر باشد نخبگان اهل سنت در استان و کشور هم می توانند توانمندی های خود را نشان دهند.وی دولت کارآمدتر، را دولتی که ظرفیت عمل به قانون و مصوباتی که منتهی به خیر عمومی بشود خواند که به نفع همه اقوام و مذاهب است.امام جمعه اهل سنت بندرعباس یادآور شد: امیدوارم  کابینهایی وارد کار شود که بتواند گره از مشکلات مردم باز کند و با انتخاب افراد نخبه و متخصص به نحوی عمل کند که در نهایت این انتخاب ها به حل مشکلات مردم در کشور منتهی شود.

نقش رسانه‌ها در اقناع جامعه محلی

امام‌جمعه اهل سنت بندرعباس که به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار سخن می‌گفت بابیان اینکه  چهره استان روزبه‌روز در حال تغییر است و این استان به سمت صنعتی شدن در  پیش روی می‌رود  افزود: در این میان رویه مطالبات مردم و جوامع محلی تغییر کرده و باید  خبرنگاران نیز بتوانند در این حوزه فعالیت کنند.جمالی ادامه داد: در استقرار صنایع به استان  می‌بایست منافع جوامع محلی در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، زیست‌محیطی و اجتماعی در نظر گرفته شود تا منجر به ایجاد نگاه بدی از سوی مردم نشود.وی اظهار کرد: بروز سوءتفاهم میان جامعه محلی با صنایع کلیدی که از خارج استان می‌آیند عمدتاً به دلیل عدم اقناع جامعه محلی است و در این زمینه رسانه نقش مهمی ایفا می‌کند.جمالی از نیازمندی خبرنگاری تحقیقی و تسهیلگر در ارتباط برنامه‌های بلندمدت توسعه سواحل، مخصوصاً انتقال صنایع بزرگ و سنگین به سواحل جنوبی و درواقع استان هرمزگان مطالبی عنوان کرد.این مقام مسئول افزود: به خاطر وجود  صنایع، برخی جاده‌های غربی شهر بندرعباس کشش این حجم از تردد را در ساعات آغازین و پایان کاری صنایع ندارند. وی بر لزوم توسعه زیرساخت‌ها به خاطر تردد هزاران خودروی سنگین در جاده‌های هرمزگان که باعث وقوع شمار تصادفات و تلفات شده است تأکید داشت.جمالی توجه به سرمایه‌های انسانی هرمزگان را خواستار شد تا نسبت به جذب نیروهای بومی اهتمام داشته باشند. وی خاطرنشان ساخت: آنچه از رسانه‌ها مورد انتظار است پیگیری مطالبات عمومی و انتشار اخباری است که بتوانند گرهی از مشکلات مردم باز کنند بر همین اساس نیاز است خبرنگاران به کارهای تحقیقی روی بیاورند و مطالبات مردم و جامعه محلی را به‌درستی پیگیری کنند.

مشکلات شهرک پیامبر اعظم

امام‌جمعه اهل سنت بندرعباس به پدیده حاشیه‌نشینی و شهرهای حاشیه‌ای و چالش‌هایی آن گریزی زد و گفت:در این  استان و شهر بندرعباس مسائل و مشکلات  زیادی وجود دارد که برجسته‌سازی آن  به خبرنگار تحقیقی نیاز است. جمالی  یکی از این مشکلات را شهرک پیامبر اعظم نام برد و گفت: هم‌اکنون شهرک  پیامبر اعظم بندرعباس تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین شهرهای حاشیه‌ای در کشور تبدیل‌شده است و مشکلات بسیاری دارد که باید خبرنگار در این خصوص ورود کند.جمالی، آینده استان را به دلیل پدیده قاچاق خطرناک و پر چالش خواند و گفت: بسیاری از جوانان رو به این پدیده خطرناک آورده‌اند و نقش‌آفرینی آینده استان در گروی رشد نیروهای امروز است.

خیر عمومی

امام‌جمعه اهل سنت بندرعباس  گفت: در دنیا می گویند که خبرنگاران باید در مخابره اخبار بی‌طرف باشند اما طبیعتاً بی‌طرف بودن برای انسان‌ها ممکن نیست  بنابراین باید دنبال راه‌هایی باشیم که در انتشار و پیگیری اخبار جامعیت بیشتری داشته باشد.شیخ جمالی عنوان کرد: رسانه بی‌طرف که در عالم واقع وجود ندارد. بهترین سنگ معیار را نه بی‌طرفی و واقعیت بلکه 'خیر عمومی' می دانم. وی افزود: در مخابره اخبار باید خیر عمومی مدنظر اصحاب رسانه قرار گیرد و باید به دنبال اخبار و موضوعاتی رفت که از مشکلات و گرفتاری‌های مردم بکاهد. شیخ جمالی در پایان گفت:  خبرنگار بودن هزینه‌هایی دارد و کسانی که وارد این عرصه می‌شوند باید این هزینه‌ها را بپردازند چنانچه تاکنون نزدیک به ۱۷۰ خبرنگار از انواع و اقسام گروه‌های خبری در غزه به شهادت رسیده‌اند.

 

دیدگاه ها(0)
img