22

تیر

1405


اجتماعی

05 شهریور 1403 10:31 0 کامنت

در حالی که قرار بود بسیاری از موکب‌های ایرانی تا ۳ روز پس از اربعین فعال باشند، از امروز تعداد موکب‌های فعال در عراق محدود شده است.

    

به گزارش صبح ساحل به نقل از فارس: عراقی‌ها موکب‌های پذیرایی از زائران اربعین را با غم و اندوه، جمع کردند. دیگر در خیابان‌ها صدای هلا بزوار الحسین شنیده نمی‌شود.بسیاری از موکب‌های ایرانی هم دیگر نه تنها در طریق بلکه در شهرهای نجف و کربلا فعال نیستند. این در حالی است که ستاد اربعین از زائران خواست که «سفر خود را مدیریت کرده و بازگشت را به روز اربعین و یک روز پس از آن برنامه‌ریزی نکنند.»

موکب‌های عراقی که از یک هفته قبل خدمات‌رسانی را آغاز کرده بودند، در روز اربعین بساط موکب‌ها را جمع می‌کنند. البته برخی از این‌موکب‌ها یک‌روز پس از آن هم حضور دارند.
کمیته اسکان و تغذیه هم اعلام کرد که حدود ۲ هزار موکب توسط ایرانیان در عراق راه‌اندازی شد که تا ۳ روز پس از اربعین با توجه به حضور زائران ایرانی در عراق، فعال خواهند بود. این در حالی است که موکبدار کشورمان علی مهدوی‌ می‌گوید که «ما برای یک هفته خدمات، برنامه‌ریزی کردیم.»
دیدگاه ها (0)
img
img

حمایت از اشتغال و شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر تحقق شعار سال/ اعلام دستمزدهای واقعی، گامی مؤثر در صیانت از حقوق بیمه‌شدگان و پایداری سازمان

مسوولان چند کمیته منصوب شدند

مدیرکل مالیاتی هرمزگان: خسارت فعالان اقتصادی بندر شهید رجایی از درآمد مالیات کسر می‌شود

پیش‌بینی هوش مصنوعی از فینالیست‌های جام جهانی

اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی برای بهره‌مندی از بخشودگی جرایم

کویت: ۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت

اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم

پایان فرار قاتل جوان ۱۷ ساله در بندرعباس

شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا

اصابت چهار پرتابه به محدوده روستای مسن قشم؛ فرماندار: ابعاد حادثه در دست بررسی است

هرمزگانی ها دومین پیروزی متوالی را جشن گرفت

مسابقات در بندرعباس با تأمین کامل امنیت برگزار شده‌ است

انتشار سی و نهمین اطلاعیه ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز اوکراین

زمان ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد

ادعای نهاد تروریستی سنتکام: تنگه هرمز باز است!

img
خـبر فوری:

اصابت چهار پرتابه به محدوده روستای مسن قشم؛ فرماندار: ابعاد حادثه در دست بررسی است