مرداد
1405
اقتصادی
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال خرید تضمینی گندم از ۱۲ میلیون تن و تولید ۱۵ میلیون تن فراتر رود.
عطااله هاشمی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاروز گذشته بیش از ۱۱ میلیون و ۸۵۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.
به گفته او، تاکنون ۹۴ همت مطالبات گندمکاران پرداخت شده و مابقی طبق وعده معاون اول رئیس جمهور انتظار می رود تا هفته آینده پرداخت شود.
هاشمی با بیان اینکه خرید تضمینی گندم تا اواسط مهر ادامه دارد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که کشاورزان مقداری گندم برداشت و در انبارهای خود نگه داری کردند چراکه به تسریع در پرداخت مطالبات امیدی ندارند و حداقل ۲۰۰ هزارتن گندم در انبارهای کشاورزان در سراسر کشور وجود دارد.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که خرید تضمینی گندم از ۱۲ میلیون تن و تولید از ۱۵ میلیون تن فراتر رود.
او با بیان اینکه برنامه کشت گندم از اواخر هفته آغاز می شود، گفت: کشاورزان برای تعیین الگوی کشت تا مشخص شدن قیمت تاخیرهایی خواهیم داشت.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
آگهی فراخوان شناسایی سرمایه گذار
آگهی فراخوان اعضا اتحادیه صنف فروشندگان مصالح ساختمانی ابزار و لوله و اتصالات شهرستان میناب
آگهی مزايده عمومی (کتبی) - نوبت دوم
قانون ساماندهی املاک که در محدوده بافت مسکونی شهرستان پارسیان بخش ۲۱ پارسیان
آگهی مزایده عمومی
سند مالکیت 6 دانگ یک باب خانه
سند مالکیت 6 دانگ یک باب خانه
آگهی مناقصه عمومی نوبت دوم
ششدانگ یک باب خانه
عملیات تحدید حدود
آگهی دعوت مجمع عمومی فوقالعاده
آگهی دعوت سهامداران
آگهی مزايده عمومی اموال غيرمنقول -نوبت دوم
موضوع قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی مستقر در واحد ثبتی حوزه ثبت ملک بستک
آگهی مزایده
اخبار مرتبط
نرخ بهره دستوری ریشه مشکلات اقتصادی
کلنگ ۲ هزار واحد مسکن کارکنان نفت ستاره خلیج فارس به زمین خورد
کشف و ضبط ۴۰۰ هزار دلار و ۴۵ کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
اشک جاشو بر خاکستر لنجها
روایت صنعت برق هرمزگان؛ از حمله موشکی تا احیای شبکه در کمتر از ۲۴ ساعت