07

تیر

1405


اقتصادی

02 مهر 1403 11:16 0 کامنت

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های ریلی گفت: قیمت گذاری دستوری بلیت قطارهای مسافری نیز چالش برانگیز است، زیرا این روند موجب توقف در ساخت واگن‌های مسافری شده است.

                                                              

به گزارش صبح ساحل، سبحان نظری رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های ریلی امروز (دوشنبه، ۲ مهر) در نخستین نشست هم‌اندیشی مدیرعامل راه‌آهن با شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی و تولید کنندگان واگن و لکوموتیو با اشاره به اینکه طی سه سال اخیر عملکرد راه آهن با رشد منفی مواجه بوده است، گفت: در سال‌های گذشته شاهد آمار منفی در صنعت ریلی کشور بودیم و اختلاف حساب‌های مالی بخش خصوصی و راه‌آهن اعتراض‌های زیادی وارد است که این فرآیند موجب فاصله بین این دو بخش شده است.

وی افزود: نزول عملکرد بخش ریلی در سه سال گذشته برخی از ساخت‌های حائز اهمیت این حوزه را به ۱۰ سال قبل بازگرداند؛ همچنین، تأخیر در اجرای ماده ۱۲ قانون پرداخت یارانه رفع موانع تولید موجب شد تا سرعت و میل سرمایه‌گذاری شرکت‌ها برای نوسازی بخش ریلی کاهش یابد، رفع این چالش ضروری است، زیرا زمینه سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران در این حوزه فراهم می‌شود.

انجمن صنفی شرکت‌های ریلی تاکید کرد: قیمت گذاری دستوری بلیت قطارهای مسافری نیز چالش برانگیز است، زیرا این روند موجب توقف در ساخت واگن‌های مسافری شده است؛ جمعاً سالانه ۳۰ میلیون بلیت در بخش مسافری راه‌آهن فروخته می‌شود که تقریباً ۲۰ میلیون بلیت برای سفرهای بلند مدت (رفت و برگشت) است و حدود ۱۰ میلیون بلیت‌ها مربوطه به سفرهای حومه‌ای است.

نظری ادامه داد: زمانی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی در مجلس شورای اسلامی به دنبال معافیت مالیات برارزش افزوده بود اما زمانیکه که قانون اجرا شد، برخلاف عقیده‌ها چالش زا شد، زیرا منجر به ضرر چند هزار میلیارد تومانی به مالکان ناوگان می‌شود.

وی در پایان گفت: انتظار می‌رود، شرکت راه‌آهن سریع‌تر برای رفع چالش‌های موجود اقدام کند تا این صنعت مهم گسترش و رشد یابد.

دیدگاه ها (0)
img
img

واکنش ملی‌پوشان والیبال به تنها برد ایران در هفته دوم لیگ ملت‌ها

آغاز پروازهای تهران-دبی-تهران از دوشنبه

نهضت سوادآموزی نیازمند محتوای متناسب با نسل امروز است

اعلام ۲روش ثبت‌نام داوطلبانه برای«خادمین امام شهید»در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب

هند محدودیت تردد در تنگه هرمز را لغو کرد

محمودی: امکان تبدیل سند دفترچه‌ای به تک‌برگ برای ورّاث مهیا است

کشف کالای قاچاق و توقیف یک شناور در بندرعباس

زمان برگزاری آزمون‌های دانش‌آموختگان داروسازی خارج از کشور تغییر کرد

اعتراض دانشجویان هرمزگان به حضوری شدن امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد

سقوط بالگرد در شرق عربستان؛ تمامی سرنشینان کشته شدند

عراقچی با رئیس جمهور عراق دیدار و گفتگو کرد

«تردد خودروهای مناطق آزاد، گامی در مسیر خدمت‌رسانی و تحقق عدالت است»

تیم ملی والیبال ساحلی ایران نایب قهرمان شد

گفتگوی تلفنی قالیباف و نبیه بری

طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد پاسخی به مطالبه مردم است

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید