15

تیر

1405


اجتماعی

19 مهر 1403 19:00 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، حمیدرضا محمدحسینی تختی در این ارتباط اظهار کرد: کلیه ترددهای مسافری بندر شهید حقانی به جزیره هرمز و جزیره قشم از ساعت ۱۶ و ۳۵ دقیقه امروز به دلیل شرایط نامساعد جوی لغو شده است. 
وی با اشاره به کاهش شدید میدان دید دریایی در مسیرهای یاد شده، افزود: این شرایط تا زمان بهبود شرایط جوی تداوم می‌یابد.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان خاطرنشان کرد: با توجه به صدور هشدار نارنجی دریایی از سوی اداره کل هواشناسی استان از امروز ظهر، تمهیدات لازم برای ایمنی سفرهای مسافری دریایی لحاظ شده است.
محمدحسینی تختی ادامه داد: ارتفاع موج، سرعت باد و کاهش میدان دید افقی سه شاخصه مهم در ترددهای مسافری دریایی هستند که در حال حاضر با افزایش سرعت باد، مواج بودن دریا و کاهش میدان دید، امکان انجام تردد از بندر شهید حقانی میسر نیست.
وی همچنین عنوان کرد: با شرایط کنونی، در راستای پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی، عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بندر شهید باهنر نیز متوقف شده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: با بهبود شرایط جوی، فعالیت‌های بندری در بندر شهید باهنر از سر گرفته می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد