03

مرداد

1405

اجتماعی

28 مهر 1403 10:21 127 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، چندی پیش سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه خودروی سمند جوابگوی انجام ماموریت‌های فراجا در مناطق عملیاتی نیست، گفت: امیدواریم با اختصاص بودجه به انتظامی کشور بتوانیم خودروهای متناسب با مناطق عملیاتی بکارگیری و از بروز خسارت های جبران ناپذیر جلوگیری کنیم.

در همین راستا، سردار رضا فریبا در گفت‌وگو با ایسنا گفت: هفته گذشته ۱۵۰ دستگاه موتورسیکلت سنگین به پلیس راهور تهران بزرگ الحاق شد تا در انجام ماموریت های خود، دست برتری نسبت به حریف داشته باشند.

وی افزود: ما همچنین درصدد محیا کردن خودروی مناسب ماموریت‌های پلیس را نیز در دستورکار داریم و در همین راستا از هیئت دولت مجوز واردات خودرو را گرفته‌ایم.

معاون آماد و پشتیبانی فراجا ادامه داد: تاکنون تعداد ۲۰۰۰ مصوبه از دولت دریافت کرده ایم و ان‌شاالله بتوانیم تا پایان سال این خودروها را وارد کنیم.

سردار فریبا گفت که در تلاش هستند تا مجوزهای بیشتری نیز برای واردات خودروی ماموریتی پلیس از دولت دریافت کنند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

وزارت نیرو: مردم برای کمک به تامین پایدار برق استان‌های جنوبی، هر خانواده یک ساعت کولر خود را خاموش کند