10

تیر

1405


حوادث

27 آبان 1403 20:19 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار علی اکبر جاویدان شامگاه یکشنبه در این خصوص افزود: ماموران انتظامی بندرخمیر بعد از اطلاع از این تخلف زمین خواری، پیگیری موضوع رابا همکاری اطلاعاتی و عملیاتی پلیس امنیت اقتصادی هرمزگان به صورت ویژه در دستورکار قرار دادند .

وی اضافه کرد: با حضور و تحقیق میدانی ماموران مشخص شدکه حدود ۸۰ هکتار اراضی ملی مربوط به به سازمان‌های بنیاد مسکن و منابع طبیعی، توسط چند نفر از اهالی روستا به صورت غیرقانونی از طریق حصارکشی و چهاردیواری و انجام پی‌ریزی تصرف شده است.

این مقام انتظامی هرمزگان اضافه کرد: با هماهنگی‌ با دستگاه قضایی و دیگر سازمان‌های مرتبط، عاملان زمین خواری این اراضی شناسایی ، احضار و به مراجع قضایی معرفی شدند ضمن انکه از این زمین نیز رفع تصرف شد.

سردار جاویدان حفظ اراضی ملی و عرصه های طبیعی و برخورد قانونی با سودجویان زمین خوار را وظیفه قانونی و مورد تاکید نیروی انتظامی خواند و تصریح کرد: پیشگیری از تصرف غیر قانونی عرصه های طبیعی و رفع تصرف از این اراضی ملی در دستورکار پلیس قرار دارد.

بندر و شهرستان خمیر به عنوان یکی زیباترین بندرهای تالابی جنوب ایران در فاصله ۹۵ کیلومتری جنوب غربی بندرعباس واقع است.

دیدگاه ها (0)
img
img

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

استخدام کارشناس فروش در دفتر معتبر فعال در صنعت ساختمان (بندرعباس)

تیم ملی فوتبال ایران از جام‌جهانی به کشور بازگشت

توقف تمام تئاترهای کشور در ۱۸ تیر ۱۴۰۵

مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب بزرگ‌ترین اجتماع در تاریخ ایران خواهد بود/حضور مقاماتی از ۴۰ کشور جهان در مراسم ادای احترام

استقرار ۷ بالگرد اورژانس و ۲ هواپیمای ارتش برای پوشش مراسم تشییع

توزیعِ عادلانه اعتبارات بین روستاها در هرمزگان دنبال می‌شود

اوسمار از پرسپولیس جدا شد

img
خـبر فوری:

آغاز ثبت‌نام کتاب‌های پایه‌های ورودی از امروز