12

تیر

1405


حوادث

11 آذر 1403 19:20 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، سرهنگ ضرغام آذین در تشریح این خبر گفت: با توجه به گزارشی مبنی بر وقوع سرقت محموله‌های فلزی، تعداد ۶ دستگاه کانتینر در یکی از اسکله‌های جنوب کشور که متعلق به شرکتی با هویت معلوم بود، شناسایی و دستگیری سارقان به کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی محول شد.

وی افزود: طبق تحقیقات پلیس مشخص شد پس از ارسال چهار فقره از این محموله و زمان توزیع آن در یکی از کشورهای عربی متوجه مخدوش شدن پلمب و سرقت بیش از دو سوم محموله موجود در داخل کانتینرها به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال می شوند.

رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: به علت تبعات بین المللی و حساسیت موضوع اکیپی از کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی جهت تحقیقات به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه با بررسی‌های فنی، سارقان شناسایی شدند، گفت: با توجه به استعلامات انجام شده و بررسی دو فقره کانتینر باقیمانده در صف صادرات، مشخص شد، که ضمن فک پلمب و سرقت از این محموله ها در بازه زمانی، مبالغ قابل توجهی به حساب افراد مظنون واریز شده که از وجوهات حاصله از فروش اموال مسروقه اقدام به خرید ملک کرده‌اند.

سرهنگ آذین تصریح کرد: کارآگاهان با پشتیبانی فنی لازم پس از اطمینان از سرقت توسط افراد مورد ظن، در یک عملیات غافلگیرانه همزمان پنج نفر از اعضای اصلی باند را شناسایی، دستگیر و به اداره پلیس آگاهی انتقال دادند.

وی افزود: با توجه به مدارک جمع آوری شده توسط کارآگاهان، متهمان به ارتکاب سرقت محموله‌های فلزی از داخل شش دستگاه کانتینر و فک پلمب آن‌ها و همچنین دو فقره سرقت مشابه نیز به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال اعتراف کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: پلیس در یک عملیات منسجم ضمن دستگیری خریداران اموال مسروقه در بازرسی از منازل آنها تعداد زیادی کارت‌های بانکی با هویت معلوم و تعدادی گوشی تلفن همراه کشف وضبط و همچنین یک دستگاه خودروی نیسان را که در انتقال اموال مسروقه مورد استفاده قرار می‌گرفت توقیف و به پارکینگ انتقال دادند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، وی خاطرنشان کرد: در پایان متهمان با صدور قرار بازداشت، به زندان تحویل داده شدند.

دیدگاه ها (0)
img
img

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد