18

آبان

1404


سلامت

16 آذر 1403 13:53 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، بنا بر اعلام وزارت بهداشت کنگو، این بیماری ناشناخته تا روز سه‌شنبه جان ۷۹ نفر را گرفته و ۳۷۹ تن را نیز مبتلا کرده است.

همچنین مقام‌های محلی به خبرگزاری رویترز گفته‌اند تعداد قربانیان این بیماری ممکن است تا ۱۴۳ نفر افزایش یابد.

به گفته این وزارتخانه، منشاء این بیماری «هنوز ناشناخته است» و نخستین مورد ابتلا به آن در اواخر ماه اکتبر در استان کوانگو واقع در بخش جنوب غربی این کشور آفریقایی تشخیص داده شد.

وزارت بهداشت کنگو گزارش داده است بیشتر مرگ‌ها در میان کودکان و نوجوانان بالای ۱۵ سال رخ داده است.

بنا بر اعلام مقام‌های بهداشتی کنگو، این بیماری علائمی شبیه آنفلوآنزا از جمله تب، سردرد و سرفه دارد.

آن ریموین، اپیدمیولوژیست در دانشگاه کالیفرنیا که از سال ۲۰۰۲ در کنگو کار کرده، می‌گوید:  تشخیص این بیماری ممکن است به دلیل محدودیت زیرساخت‌های بهداشتی در کنگو دشوار باشد. اما این بیماری می‌تواند هر چیزی باشد. می‌تواند آنفلوآنزا، ابولا یا ماربورگ باشد، حتی می‌تواند مننژیت یا سرخک باشد. ولی در این مرحله، چیز دقیقی نمی‌دانیم.

این بیماری ناشناخته در بحبوحه شیوع آبله در کنگو شیوع پیدا کرده است. این کشور در سال ۲۰۲۴ بیش از 47 هزار مورد مشکوک به آبله را گزارش کرده است.

وزارت بهداشت جمهوری دموکراتیک کنگو خبر داده که نمونه‌های بیماران را تجزیه و تحلیل کرده و تحقیقات میدانی عمیق را برای شناسایی بیماری آغاز کرده است.

همچنین به مردم توصیه شده تا از برگزاری اجتماعات بزرگ خودداری کنند، دستورالعمل‌های بهداشتی اساسی را رعایت کنند و موارد مشکوک را فورا به مقام‌های بهداشتی محلی گزارش دهند.

به گزارش یورونیوز،‌ یک مقام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا (Africa CDC) نیز گفته است این آژانس همکاری خود را با وزارت بهداشت کنگو آغاز کرده است.

یک سخنگوی سازمان جهانی بهداشت هم گفت این سازمان نیز تیمی را به منطقه اعزام کرده تا نمونه‌های بیماران را برای تحقیقات آزمایشگاهی جمع‌آوری کند.

دیدگاه ها (0)
img

شرایط معافیت‌ مالیاتی اوراق گواهی سپرده کالایی اعلام شد

شهروندان فریب سایت‌های جعلی سامانه اسقاط خودرو را نخورند

خبری از بارش‌های پاییزی نیست

خرید و فروش نهاده در بازار آزاد ممنوع شد

کالاهای سلامت‌ محور فاقد کُد IRC غیرمجازند

در حال حاضر هیچ امکانی برای از سر گیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد

کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در مجلس تصویب شد

اجرای دوباره طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در کشور

پیش‌فروش خودروهای اطلس، کوییک و ساینا آغاز شد

آغاز طرح ملی بازگشت جاماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان

اخراج کارمندان دارای حداقل ۳ فرزند و بانوان باردار یا دارای فرزند شیرخوار ممنوع شد

تاثیر تخفیف عدم خسارت بر قیمت بیمه برلیانس؛ چطور سابقه خوب رانندگی، هزینه بیمه را نصف می‌کند؟

آتش‌سوزی جزئی در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس بدون آسیب به بیماران مهار شد

بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند

انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر نوورود به دانشگاه‌های محل سکونت انجام شد

خـبر فوری:

هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شد؛ احتمال وقوع گردوخاک در مناطق شرقی هرمزگان