29

آذر

1403


اقتصادی

27 آذر 1403 11:16 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سریع‌بار خلیج فارس که با سابقه‌ای نیم قرن در عرصه حمل‌ونقل، صادرات و واردات فعالیت می‌کند، اکنون به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بازیگران حوزه حمل‌ونقل دریایی و ریلی در کشور شناخته می‌شود.


تاریخچه‌ای از موفقیت و توسعه

 

شرکت سریع‌بار خلیج فارس با هدف توسعه صادرات غیرنفتی تأسیس شد. این شرکت با بهره‌گیری از تخصص در حمل‌ونقل دریایی، بندری، و ریلی، به صادرات انواع مواد معدنی و فلزی و واردات کالاهایی مانند آلومینیوم و کوک‌های صنعتی پرداخته است.
رضا خرسند در این گفتگو توضیح داد: «ما از سال ۱۳۸۵ در بنادر استان هرمزگان فعالیت داریم و افتخار می‌کنیم که اکنون بزرگ‌ترین انبار صادراتی اسکله شهید رجایی را در اختیار داریم. با لطف خداوند، توانسته‌ایم سالانه ۴ تا ۵ میلیون تن انواع مواد معدنی شامل گندله، کنسانتره و سنگ گچ را صادر کنیم.»

 

توانمندی‌های عملیاتی و زیرساختی


شرکت سریع‌بار خلیج فارس توان تخلیه و بارگیری هم‌زمان ۵ فروند کشتی را دارد و به‌گفته مدیرعامل این شرکت، خروجی روزانه آن بیش از ۷۵ هزار تن است که مورد تأیید اداره بنادر و دریانوردی قرار گرفته است.
وی همچنین به توان تخلیه ۳۰ هزار تن محموله در یک روز اشاره کرد و گفت: «کلیه باسکول‌های ما به سیستم جامع گمرک، اداره بنادر و شرکت توزین الکتریک متصل هستند که این امر موجب تسریع در فرآیند تخلیه و بارگیری شده است.»

رشد پایدار در صادرات مواد معدنی

سریع‌بار خلیج فارس با صادرات ۴ میلیون تن مواد معدنی در سال ۱۴۰۲ رکورد جدیدی ثبت کرده است. این شرکت طی سال‌های گذشته همواره جزو فعال‌ترین شرکت‌های صادراتی در حوزه مواد معدنی بوده و نقش مهمی در توسعه اقتصاد غیرنفتی ایفا کرده است. مدیرعامل در این خصوص گفت: «ما در بخش معدن نیز فعالیت‌هایی داریم. یکی از پروژه‌های شاخص ما در معدن گچ خمیر است که با استانداردهای بالا و کیفیت مطلوب، توانسته‌ایم ۵ کشتی سنگ گچ را از این معدن صادر کنیم.»

 

 

سرمایه‌گذاری در تجهیزات و ماشین‌آلات

مدیرعامل سریع‌بار خلیج فارس به سرمایه‌گذاری‌های کلان این شرکت اشاره کرد و افزود: «ما در سال‌های اخیر تجهیزات مدرن بندری ازجمله لودر و بیل‌های مکانیکی خریداری کرده‌ایم تا بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم. این سرمایه‌گذاری‌ها در شرایطی صورت گرفته که قراردادهای ما سالانه تمدید می‌شوند. امیدواریم اداره بنادر و دریانوردی با حمایت‌های بیشتر و انعقاد قراردادهای چندین‌ساله، به ما فرصت دهد تا با اطمینان بیشتری به توسعه زیرساخت‌ها بپردازیم.»

تأثیرات مستقیم و غیرمستقیم بر اشتغال‌زایی

یکی از نکات برجسته فعالیت‌های این شرکت، نقش آن در اشتغال‌زایی است. "خرسند"، گفت: «ما به‌طور مستقیم ۱۵۰ نفر پرسنل داریم و حدود ۵۰۰ نفر نیز به‌طور غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند. رانندگان، کارگران باربری و دیگر افراد شاغل در زنجیره حمل‌ونقل، بخش مهمی از این نیروی انسانی هستند.»

چالش‌ها و درخواست‌ها از مسئولین

مدیرعامل سریع‌بار خلیج فارس با اشاره به برخی از چالش‌های موجود، گفت: «یکی از مشکلات ما، تمدید سالانه قراردادهاست که سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت را دشوار می‌کند. برخی اوقات تصمیمات ناگهانی، شرکت‌های قدیمی را دچار مشکلات جدی می‌کند. ما به این صنعت اعتماد کرده‌ایم و امیدواریم مسئولین نیز از ما حمایت بیشتری به عمل آورند.»

چشم‌انداز آینده

شرکت سریع‌بار خلیج فارس با تکیه بر تجربه و توانمندی‌های خود، افق‌های روشنی برای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در استان هرمزگان و کشور ترسیم کرده است. این شرکت در تلاش است تا با ارائه خدمات نوین و توسعه همکاری‌ها با بخش‌های دولتی و خصوصی، نقش مؤثرتری در رشد صادرات غیرنفتی و ارتقای اقتصاد ملی ایفا کند.

 

دیدگاه ها (0)
img