اقتصادی
رضا خرسند، مدیرعامل شرکت سریعبار خلیج فارس در گفتگو با صبح ساحل، به تشریح فعالیتها، دستاوردها و چالشهای این شرکت پرداخت.
به گزارش صبح ساحل، سریعبار خلیج فارس که با سابقهای نیم قرن در عرصه حملونقل، صادرات و واردات فعالیت میکند، اکنون بهعنوان یکی از مهمترین بازیگران حوزه حملونقل دریایی و ریلی در کشور شناخته میشود.
شرکت سریعبار خلیج فارس با هدف توسعه صادرات غیرنفتی تأسیس شد. این شرکت با بهرهگیری از تخصص در حملونقل دریایی، بندری، و ریلی، به صادرات انواع مواد معدنی و فلزی و واردات کالاهایی مانند آلومینیوم و کوکهای صنعتی پرداخته است.
رضا خرسند در این گفتگو توضیح داد: «ما از سال ۱۳۸۵ در بنادر استان هرمزگان فعالیت داریم و افتخار میکنیم که اکنون بزرگترین انبار صادراتی اسکله شهید رجایی را در اختیار داریم. با لطف خداوند، توانستهایم سالانه ۴ تا ۵ میلیون تن انواع مواد معدنی شامل گندله، کنسانتره و سنگ گچ را صادر کنیم.»
شرکت سریعبار خلیج فارس توان تخلیه و بارگیری همزمان ۵ فروند کشتی را دارد و بهگفته مدیرعامل این شرکت، خروجی روزانه آن بیش از ۷۵ هزار تن است که مورد تأیید اداره بنادر و دریانوردی قرار گرفته است.
وی همچنین به توان تخلیه ۳۰ هزار تن محموله در یک روز اشاره کرد و گفت: «کلیه باسکولهای ما به سیستم جامع گمرک، اداره بنادر و شرکت توزین الکتریک متصل هستند که این امر موجب تسریع در فرآیند تخلیه و بارگیری شده است.»
سریعبار خلیج فارس با صادرات ۴ میلیون تن مواد معدنی در سال ۱۴۰۲ رکورد جدیدی ثبت کرده است. این شرکت طی سالهای گذشته همواره جزو فعالترین شرکتهای صادراتی در حوزه مواد معدنی بوده و نقش مهمی در توسعه اقتصاد غیرنفتی ایفا کرده است. مدیرعامل در این خصوص گفت: «ما در بخش معدن نیز فعالیتهایی داریم. یکی از پروژههای شاخص ما در معدن گچ خمیر است که با استانداردهای بالا و کیفیت مطلوب، توانستهایم ۵ کشتی سنگ گچ را از این معدن صادر کنیم.»
مدیرعامل سریعبار خلیج فارس به سرمایهگذاریهای کلان این شرکت اشاره کرد و افزود: «ما در سالهای اخیر تجهیزات مدرن بندری ازجمله لودر و بیلهای مکانیکی خریداری کردهایم تا بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم. این سرمایهگذاریها در شرایطی صورت گرفته که قراردادهای ما سالانه تمدید میشوند. امیدواریم اداره بنادر و دریانوردی با حمایتهای بیشتر و انعقاد قراردادهای چندینساله، به ما فرصت دهد تا با اطمینان بیشتری به توسعه زیرساختها بپردازیم.»
یکی از نکات برجسته فعالیتهای این شرکت، نقش آن در اشتغالزایی است. "خرسند"، گفت: «ما بهطور مستقیم ۱۵۰ نفر پرسنل داریم و حدود ۵۰۰ نفر نیز بهطور غیرمستقیم با ما همکاری میکنند. رانندگان، کارگران باربری و دیگر افراد شاغل در زنجیره حملونقل، بخش مهمی از این نیروی انسانی هستند.»
مدیرعامل سریعبار خلیج فارس با اشاره به برخی از چالشهای موجود، گفت: «یکی از مشکلات ما، تمدید سالانه قراردادهاست که سرمایهگذاریهای بلندمدت را دشوار میکند. برخی اوقات تصمیمات ناگهانی، شرکتهای قدیمی را دچار مشکلات جدی میکند. ما به این صنعت اعتماد کردهایم و امیدواریم مسئولین نیز از ما حمایت بیشتری به عمل آورند.»
شرکت سریعبار خلیج فارس با تکیه بر تجربه و توانمندیهای خود، افقهای روشنی برای توسعه زیرساختهای حملونقل در استان هرمزگان و کشور ترسیم کرده است. این شرکت در تلاش است تا با ارائه خدمات نوین و توسعه همکاریها با بخشهای دولتی و خصوصی، نقش مؤثرتری در رشد صادرات غیرنفتی و ارتقای اقتصاد ملی ایفا کند.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
قطار بندرعباس از مسير روسيه به اروپا وصل مي شود
بیش از 5هزار میلیارد ریال یارانه به خانوارهای هرمزگان پرداخت شد
تعمیر اسکله های بندرشهیدرجایی برای نخستین بار در ایران
جشنواره پاییزه بانک رفاه آغاز شد
ثبت رکورد جدید تولید روزانه آهن اسفنجی در شرکت فولاد هرمزگان
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
افزایش ساعت کاری دفاتر ثبت ازدواج در ۳ روز اول دی ماه
کشف کارگاه بزرگ تولید مشک های ماری حمل سوخت قاچاق در بندرعباس
داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ برای تایید سوابق تحصیلی اقدام کنند
قیمت طلا کاهشی شد
رئیس هیئت گلف هرمزگان خبر داد: دوره آموزشی کروکت در هرمزگان برگزار می شود
کاهش شدید دما و یخبندان در بشاگرد و حاجی آباد