15

تیر

1405


اقتصادی

25 دی 1403 18:49 0 کامنت

رحیم زارع در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون تلفیق برای بررسی موارد ارجاعی بودجه از صحن علنی مجلس در مورد ایرادات شورای نگهبان گفت: در این جلسه کمیسیون تصویب کرد که مبلغ تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در بودجه ۳۴۰ هزار میلیارد تومان باشد.

وی افزود: همچنین کمیسیون تلفیق تصویب کرد که ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای اصلاح کفایت سرمایه بانکی جهت ارتقای قدرت تسهیلات دهی بانک‌ها در نظر گرفته شود؛ ۵۰ همت از این منابع، از محل انتشار اوراق و ۵۰ همت هم از محل فروش اموال نیز تامین شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه‌ای بودجه سال ۱۴۰۴ با اشاره به بررسی ایرادات صحن مجلس به مصوبه مربوط به بهینه سازی مصرف انرژی گفت: مصوب شد که ۳۰ درصد از منابع کشف شده در قاچاق سوخت در حوزه بهینه سازی هزینه شود. دولت نیز جهت تامین سوخت‌های جایگزین برای تکمیل سبد سوختی مکلف شد و اینکه مجوزی به افراد و شرکت‌های خصوصی و غیردولتی جهت اقدام به واردات بنزین با اکتان بالا داده شود. این راهکارها باعث می‌شود تا سبد عرضه بنزین متنوع باشد.

زارع اضافه کرد: اعضای کمیسیون بر مصوبه قبلی خود درباره استخدام سرایداران مدارس اصرار کردند. البته ضوابط قانونی در کنار این حکم درج شد تا این موضوع طی مراحل قانونی مد نظر قرار گیرد.

وی گفت:  مقرر شد تا هزینه های آب و برق و گاز  مدارس تا سطح الگوی مصرف معاف شوند. البته برای رفع ایراد شورای نگهبان قید شد که معافیت‌های مندرج در ماده ۱۳ قانون الحاق نیز بر سر جای خود باقی است و آنها دچار تغییر نخواهد شد.

زارع در پایان گفت که گزارش تلفیق در جلسه علنی فردا (دوشنبه) مجلس بررسی خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد