14

شهریور

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

اجتماعی

26 دی 1403 09:24 155 بازدید 0 کامنت

همچنین انجام کار خیر باعث ایجاد ارتباطات اجتماعی جدید می‌شود و اعتبار اجتماعی افراد را افزایش می‌دهد که خود موجب کاهش احساس تنهایی و انزوا می‌شود.همچنین در نتایج یک نظرسنجی روان‌شناسی نشان داده شده است که شرکت در فعالیت‌های انسان دوستانه، روند پیری را کاهش می‌دهد.
اصغر کیهان‌نیا، روانشناس و مشاور خانواده اظهار کرد: هر انسانی که آرامش دارد، کارهایی را انجام می‌دهد که احساس خوبی را نسبت به خود انسان ایجاد می‌کند. زمانی که فرد یک قدمی برای کسی بر می‌دارد، همین قدر که او از فرد تشکر می‌کند، فرد دو صد چندان احساس رضایت می کند زیرا که او در موضعی است که قادر به انجام کار خیر است. کارخیر دارای مزیت‌های بسیاری بر سلامت روان است. می‌گویند «در هر کاری که شک دارید و استخاره می‌کنید، در کار خیر استخاره نکنید».
وی درباره اثرات اجتماعی کارهای خیر و داوطلبانه افزود: کار خیر اثرات اجتماعی فروانی نیز دارد و فرد مورد مقبولیت اجتماعی قرار می‌گیرد. مردم به او احترام می‌گذارند و از او در آینده به نیکی یاد می‌کنند.کیهان‌نیا در ادامه تصریح کرد: تاثیر فوق‌العاده کار خیر بر سلامت روان را نمی‌توان نادیده گرفت. انسان زمانی که دارای سلامت روان باشد، مغزش بهتر کار می‎‌کند، خلاقیتش افزایش می‌یابد، با اطرافیان خود برخورد و رفتار مناسب دارد و در نتیجه در زندگی و خانه آرامش دارد.

تاثیرات جسمی و رفتاری انجام کار خیر


این روانشناس انجام کارهای خیر را موثر بر سلامت جسم و رفتار عنوان کرد و گفت:  از گذشته گفته شده عقل سالم در بدن سالم است؛ جسم انسان نیاز به فعالیتی دارد که برایش خوشایند باشد. فعالیت‌های اجتماعی مرتبط با روح و روان انسان است. اینکه چرا انسان در بعضی مواقع پرخاشگر است؟ یا چرا در بعضی موقعیت‌ها بسیار عیب‌جو یا خشمگین است؟ منشاء تمام این رفتارها مرتبط با روان است و باید در جهت آن‌که سلامت روان تامین شود، کارهایی انجام داد. کار خیر به اتحاد جامعه نیز کمک می‌کند و تاثیر مستقیم بر فرد دارد. زمانی که انسان در وضعیت سلامت روان به سر می‌برد، قادر است با اطرافیان و فرزندان خود به خوبی رفتار و می‌تواند به همسر و فرزندان خود محبت کند. دیدگاه مثبت به زندگی و آینده خواهد داشت و جامعه اطرافش را دوست دارد. 
وی همچنین با اشاره به اینکه فعالیت‌های خیر به بهبود و رفع آسیب‌های روان کمک می‌کند، بیان کرد: انسان وقتی قدمی برای دیگری بردارد، خوشحال می‌شود و روحیه‌اش به سمت بهبودی می‌رود. همچنین احساس خوبی نسبت به خود دارد.

 

روزنامه صبح ساحل

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ

دیدار محسنی اژه‌ای با عالی‌ترین مقام قضائی هند

نرخ نان‌های آزادپز در بندرعباس افزایش یافت؛ اعلام قیمت‌های جدید

انهدام مهمات جنگی در توکهور و هشتبندی؛ احتمال شنیده شدن صدای انفجار

شمار جان باختگان سیل در نپال و چین از ۱۳۰۰ نفر گذشت

دو مرجع رسمی اطلاع‌رسانی درباره بنزین تعیین شدند

افزایش قیمت مواد غذایی در جهان

فولاد هرمزگان و پالایش نفت بندرعباس حریفان خود را شکست دادند

مصرف قند در خردسالی می‌تواند سلامت مغز را در بزرگسالی تحت تأثیر قرار دهد

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های حمل‌ونقل دریایی استان هرمزگان؛ پاکار: مردم بندر پای کار چرخه حمل‌ونقل و تجارت هستند/ عمان باید به مسیر جایگزین و هاب لجستیکی تجارت ایران تبدیل شود

گوشی پوکو X8 پاور با باتری اعجاب‌انگیز ۱۰٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی رونمایی شد

اعمال تحریم‌های ظالمانه جدید آمریکا علیه ایران

دو هرمزگانی عازم اردن شدند

آمریکا یک بانک ترکیه‌ای را در ارتباط با ایران تحریم کرد

نفرات اول تا چهارم مشخص شدند

تیم "زنده‌یاد حامد حسن‌پور " بر سکوی قهرمانی ایستاد

تبلیغ
خـبر فوری:

حملات دشمن آمریکایی به نقاطی در استان هرمزگان

آگهی:
دبستان دخترانه غیر دولتی پرسشگران خلاق

دبستان دخترانه غیر دولتی پرسشگران خلاق

بپرس!