08

فروردین

1404


حوادث

08 بهمن 1403 10:30 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار "علي اکبر جاويدان" فرمانده انتظامی هرمزگان امروز اظهار داشت : مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان در راستاي مقابله با قاچاق مواد مخدر و مبارزه بي امان با سوداگران مرگ با همکاري اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر لارستان استان فارس يک قاچاقچي و حمل توزيع مواد مخدر صنعتي ، را شناسايي و موضوع را در دستور کار قرار دادند.
فرمانده انتظامي استان افزود: مأموران با تلاش همه جانبه ، تعقيب و مراقبت هاي لازم و گسترش چتر اطلاعاتي نهايتا يک دستگاه خودروي وانت نيسان حامل مواد مخدر را در يکي از محلات بندرعباس شناسايي و دستور توقف دادند که راننده خودرو به محض مشاهده مأموران اقدام به فرار کرد. 

سردار "علي اکبر جاويدان" اظهار داشت:  پس از تعقيب و گريز متهم عرصه را بر خود تنگ ديده و با پرتاب يک بسته به بيرون خودرو متواري شد که در يک عمليات ضربتي خودرو متوقف و سوداگر مرگ دستگير ودر اين عمليات مقدار 22 کيلو مواد مخدر از نوع  شيشه کشف  شد. 

اين مقام ارشد انتظامي استان خاطر نشان کرد: قاچاقچي دستگير شده با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به دستگاه قضايي معرفي و تلاش مأموران براي شناسايي ودستگيري ديگرعاملان احتمالي قاچاق اين محموله افيوني ادامه دارد. 

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

مرحله دوم فروش بلیت قطار از امروز آغاز می‌شود