07

اسفند

1403


اجتماعی

11 بهمن 1403 20:17 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ از ۶ بهمن ماه آغاز شده است و داوطلبان تا ساعت ۱۴ روز ۱۵ بهمن ماه می‌توانند در این آزمون ثبت نام کنند.

آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ در روزهای ٨ و ٩ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

دفترچه راهنمای ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی در دسترس داوطلبان قرار گرفت.

ظرفیت اعلامی به صورت اولیه ۵ هزار و ۹۹۲ نفر است که از این تعداد ۴۲۲۶ نفر در ظرفیت عادی و ۱۷۶۶ نفر در ظرفیت شهریه پرداز پذیرفته می‌شوند. با توجه به ظرفیت بیش از ۴ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳، میزان ظرفیت در آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ حدود یک هزار و ۷۰۰ نفر بیشتر از سال ۱۴۰۳ است.

بیشترین ظرفیت هم به رشته پرستاری داخلی - جراحی با ۲۸۲ نفر ظرفیت اختصاص دارد.بر اساس اعلام دبیرخانه این ظرفیت‌ها اولیه بوده و ممکن است متعاقباً تغییراتی در رشته محل‌های مختلف (بر حسب شرایط دانشگاه‌ها) انجام شود. از جمله افزوده شدن دانشگاه که بعد از این تاریخ مجوز پذیرش دریافت کرده و یا برخی از دانشگاه‌ها که به دلایل گوناگون علمی و اجرایی حذف می‌شوند.

اعلام فهرست دانشگاه‌های پذیرنده در این مرحله صرفاً برای آگاهی کلی داوطلبان بوده و حقی برای داوطلب ایجاد نمی‌کند. تغییرات احتمالی در ظرفیت‌های پذیرش، به هنگام زمان انتخاب رشته محل توسط داوطلبان، از طریق اطلاعیه‌های بعدی و دفترچه انتخاب رشته محل توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.

رشته محل رایگان هر دانشگاه مجزا از رشته محل شهریه پرداز همان دانشگاه است و پس از پذیرش در هریک، به هیچ عنوان قابل تغییر به دیگری نخواهد بود.

دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، دانشگاه شاهد، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه آزاد اسلامی، در کلیه مراحل تابع ضوابط اعلام شده در بند ب- شرایط اختصاصی پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد علوم پزشکی وزارت بهداشت هستند.

مرکز سنجش آموزش پزشکی هیچ اطلاعی از هزینه تحصیلی دوره‌های شهریه پرداز و اعطای خوابگاه و سایر امکانات رفاهی ندارد.

مسئولیت انتخاب رشته امتحانی و متعاقباً رشته محل به عهده داوطلب است. لذا داوطلب ملزم است پس از اطمینان و انجام تحقیقات لازم، با توجه به شرایط فردی، خانوادگی و شغلی اقدام کند. متعاقباً پس از پذیرش نهایی هیچ اقدامی از طریق مرکز سنجش آموزش پزشکی امکانپذیر نخواهد بود.

رشته آموزش جامعه نگر در سلامت و کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی، به دلیل عدم دریافت ظرفیت ازمراجع ذیربط، جزء رشته‌های امتحانی نیستند.

طبق بند ۲۰-۱۳ رشته محل‌هایی که ظرفیت پذیرش آنها ۳ نفر و بیشتر است، مشمول ۱۰ درصد سهمیه اضافه بر ظرفیت پذیرش استعداد درخشان با آزمون و بدون آزمون هستند.

براساس اطلاعیه شماره ۴ مرکز سنجش آموزش پزشکی محرومیت یکسال برای پذیرفته شدگان سال ۱۴۰۳ جهت شرکت در آزمون رشته‌های گروه پزشکی کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ اجرا نمی‌شود.

در این اطلاعیه آمده است: «با عنایت به مصوبه جلسه شماره ۹۰۷ مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر الحاق تبصره ۴ به ذیل ماده واحده شرکت مجدد پذیرفته شدگان مصوبه جلسه شماره ۹۰۴ مورخ ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ آن دسته از داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد که پیش از تاریخ ابلاغ این ماده واحده، اقدام به انتخاب رشته محل کرده‌اند، مشمول حکم ممنوعیت شرکت در آزمون دوره بعدی نمی‌شوند. بنابراین پذیرفته شدگان شهریور ماه سال ۱۴۰۳ مجاز به شرکت در آزمون سال ۱۴۰۴ هستند.

بدیهی است داوطلبانی که بر اساس اطلاعیه شماره ۱۴ آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی ۱۴۰۳ در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون ۱۴۰۳ شرکت کرده و انتخاب رشته محل انجام داده و در دوره رایگان مرحله تکمیل ظرفیت پذیرفته شوند، طبق مصوبه مذکور با توجه به زمان انتخاب رشته محل، چه ثبت نام کنند یا ثبت نام نکنند و یا متعاقباً انصراف دهند، مشمول حکم ممنوعیت شرکت در آزمون دوره بعدی هستند. بنابراین پذیرفته شدگان دوره رایگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سال ۱۴۰۳ مجاز به شرکت در آزمون سال ۱۴۰۴ نیستند.»

دیدگاه ها(0)
img