20

اسفند

1403


اجتماعی

14 بهمن 1403 12:24 0 کامنت

اختصاصی صبح ساحل، مرضیه سی‌سی‌پور کارشناس هواشناسی هرمزگان در خصوص میزان بارندگی امروز در استان گفت: میزان بارش ثبت‌شده تا ساعت ۱۲:۰۰ امروز، چهاردهم بهمن ۱۴۰۳، در بندرعباس و جزیره سیری به ۳.۵ میلی‌متر رسید که بیشترین میزان بارندگی در سطح استان بوده است. پس از این دو منطقه، جزیره لاوان با ۱.۷ میلی‌متر در رتبه بعدی قرار دارد.

وی افزود: بر اساس این گزارش، میزان بارش در سایر نقاط استان به شرح زیر بوده است: قشم دریایی ۰.۴ میلی‌متر، کیش ۰.۲ میلی‌متر، ابوموسی و میناب هرکدام ۰.۱ میلی‌متر. این آمار نشان می‌دهد که میزان بارش در سایر مناطق استان نسبتاً کم بوده است.

کارشناسان هواشناسی اعلام کرده‌اند که سامانه بارشی فعال در روزهای آینده به تدریج از استان خارج خواهد شد. با این حال، احتمال بارش‌های پراکنده در برخی نقاط ساحلی و جزایر استان همچنان وجود دارد.

به شهروندان توصیه می‌شود با توجه به لغزندگی معابر و احتمال اختلال در تردد، موارد ایمنی را رعایت کنند. همچنین، صیادان و فعالان دریایی باید نسبت به تغییرات جوی هوشیار باشند، زیرا ناپایداری‌های جوی می‌تواند موجب مواج شدن دریا در برخی مناطق شود.

اداره کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرده است که اطلاعات به‌روزرسانی‌شده درباره وضعیت جوی استان از طریق سایت رسمی این اداره و رسانه‌های خبری منتشر خواهد شد.

دیدگاه ها(0)
img