ورزشی
دیدار پرسپولیس و استقلال در چارچوب رقابتهای هفته بیستویکم لیگ برتر با نتیجه دو بر یک به سود پرسپولیس به اتمام رسید.
به گزارش صبح ساحل، تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال در چارچوب رقابتهای هفته بیستویکم لیگ برتر از ساعت ۱۷:۱۵ امروز (پنجشنبه، ۹ اسفند) به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت این دیدار با نتیجه ۲ بر یک به سود پرسپولیس به پایان رسید.
دقیقه ۷۱ (گل دوم پرسپولیس): پرسپولیس صاحب یک ضربه ایستگاهی شد. سروش رفیعی پشت این توپ ایستاد و ارسال او را علی علیپور با یک شوت سر ضرب وارد دروازه استقلال کرد.
دقیقه ۸۰: پس از گل پرسپولیس، آبیها بیشتر توپ و میدان را در اختیار گرفتند اما موفق به خلق موقعیت نشدند.
دقیقه ۸۶: ارسال رامین رضاییان از روی ضربه ایستگاهی فرصت خوبی را برای رافائل سیلوا فراهم کرد اما او این توپ را با اختلاف به بیرون فرستاد.
دقیقه ۱+۹۰: عیسی آلکثیر در موقعیت تک به تک با حسینی قرار گرفت که ضربه او را دروازهبان استقلال دفع کرد تا این موقعیت خوب گلزنی برای پرسپولیس از دست برود.
آبیپوشان پس از دریافت گل دوم تلاش زیادی برای زدن گل مساوی داشتند اما حملات آنها به ثمر ننشست تا دیدار با همان نتیجه ۲ بر یک به سود پرسپولیس به پایان برسد. سرخپوشان پایتخت دیدار رفت را هم با نتیجه یک بر صفر پیروز شده بودند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
زمان ثبتنام آزمون دکتری گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تبریک ویژه گوگل به اسپانیا با لوگوی ۲ ستاره
تداوم نوسان مثبت نرخ انواع حواله ارزی در مرکز مبادله
حذف سه تکواندوکار ایران از رقابتهای بین المللی کرهجنوبی
احتمال شنیده شدن صدای انفجار از مهمات عملنکرده در جاسک
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترلشده در بندرجاسک
خاموشی شبانه در ساختمانهای پزشکان فاطمیه؛ بیماران پشت درِ مطبها ماندند
ثبتنام زائران اربعین در سامانه سماح الزامی است
سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۴۰ کیلو رسید
کشتی منفجر شده در تنگه هرمز در حال حمل نفت عربستان بود
قیمت نفت برنت از ۹۰ دلار عبور کرد
آمادگی پوتین برای گفتگوی تلفنی با مقام معظم رهبری
فهرست داروهای ممنوعه عراق پیش از اربعین اعلام شد
هدف قرار گرفتن یک کشتی نزدیک عمان
بازی، جایی میان اندوه و خاطره