28

تیر

1405


اجتماعی

20 اسفند 1403 23:39 0 کامنت

محفل قرآنی و رونمایی از پروژه زیباسازی محله پشت بند


مراسم محفل قرآنی و رونمایی از پروژه زیباسازی محله پشت بند شامگاه ۲۰ اسفندماه در بلوار جمهوری اسلامی، کوچه تندیس ۴ برگزار شد. این مراسم به مناسبت بزرگداشت شهید علیرضا آرمات و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین پولادی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان، مهدی نوبانی، شهردار بندرعباس، اعضای شورای شهر بندرعباس و خانواده شهید آرمات همراه بود.


در این مراسم، ضمن تقدیر از مادر شهید آرمات، از پروژه زیباسازی محله پشت بند نیز رونمایی شد. این پروژه، که با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان تحت نظارت شهرداری بندرعباس اجرا شده، شامل مرمت، زیباسازی و بهسازی محیطی محله پشت بند بوده و در مساحتی به وسعت ۳ هزار مترمربع به اجرا درآمده است.
امید آرمات، از مسئولان شهری، با اشاره به اهمیت توجه به بافت‌های سنتی و قدیمی بندرعباس گفت:"محله پشت بند یکی از مناطقی است که در برنامه بهسازی شهری قرار دارد. با توجه به شرایط منطقه، امکان اجرای پروژه‌های عمرانی بزرگی مثل تعریض خیابان یا ایجاد معبر جدید وجود نداشت، بنابراین تصمیم گرفتیم تمرکز را بر روی زیباسازی، مرمت و بهسازی معابر و محیط محله بگذاریم. همچنین، بهبود سیستم روشنایی نیز در این برنامه قرار گرفته که محله پشت بند به عنوان پایلوت این طرح انتخاب شد."


وی افزود:"این پروژه به مناسبت بزرگداشت شهید علیرضا آرمات، که سوم مهرماه ۱۳۶۴ به شهادت رسید و از ساکنان این محله بود، اجرا شد. امیدواریم که این اقدامات بتواند روح تازه‌ای به این محله ببخشد و دل‌های مردم را آرام کند."


محفل قرآنی برگزار شده در این مراسم، با تلاوت آیاتی از قرآن کریم همراه بود و در پایان، مسئولان حاضر از خانواده شهید آرمات تجلیل کردند.
مهدی نوبانی، شهردار بندرعباس، نیز در این مراسم ضمن تقدیر از مقام مادر شهید آرمات، از جایگاه والای مادران شهدا و نقش آنان در تربیت نسل ایثارگر سخن گفت. وی با اشاره به شخصیت حضرت خدیجه (س)، مادر مؤمنان، اظهار داشت:"همان‌طور که حضرت خدیجه (س) با ایثار و فداکاری نقش مهمی در گسترش اسلام داشت، مادران شهدا نیز با تربیت فرزندان رشید این مرز و بوم، نقش بزرگی در پاسداری از انقلاب و ارزش‌های آن ایفا کرده‌اند."


وی همچنین از تلاش‌های شهرداری بندرعباس در حوزه بهسازی و زیباسازی محلات شهری خبر داد و افزود:"یکی از اولویت‌های ما، توجه به بافت‌های قدیمی و سنتی شهر است و پروژه زیباسازی محله پشت بند نیز در همین راستا اجرا شده است."

 

 

دیدگاه ها (0)
img
img

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵

مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد

ایرانی‌ها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند

وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان

سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند

رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

img
خـبر فوری:

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد