15

تیر

1405


شهرستان‌ها

اجتماعی

25 اسفند 1403 22:59 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، رضا کیانی اظهار کرد: استقرار این ناجیان غریق از چهار استان هرمزگان، فارس، اصفهان و تهران همزمان با آماده سازی و نصب تابلوهای هشدار زود هنگام (خطر غرق شدگی، حمله سفره ماهی و رفت و آمد با قایق های غیر مجاز ممنوع) در هفت نقطه پر رفت و آمد و گردشگر پذیر این جزیره در سواحل شمالی و جنوبی از جمله سینما دریا، پارک زیتون، آفتاب یک و ۲، جزایر ناز، ریگو، سوزا و کمپ هامون انجام شده است.

وی ادامه داد: این افراد در نقاط حادثه خیز تعیین شده به صورت کشیک صبح و عصر حضور دارند تا ضمن هشدار به افراد و گردشگران غیر بومی برای پرهیز از شنا در مناطق ممنوعه به غریق های احتمالی نیز کمک کنند.

مدرس ارشد فدراسیون نجات غریق و غواصی با اشاره به وظیفه اصلی این ناجیان غریق در سواحل بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس افزود: آنان وظیفه پیشگیری از بروز حادثه، مراقبت از افراد در حال شنا، نجات دادن فرد غرق شده، انجام عملیات احیا در صورت ضرورت و در نهایت پیگیری وضعیت فرد آسیب دیده را برعهده دارند.

کیانی از گردشگران ایام پایانی سال و نوروز ۱۴۰۴ خواست چنانچه قصد شنا در آب های فیروزه ای خلیج فارس را دارند فقط در نقاط ساحلی مشخص شده اقدام و از حضور در نقاط خطرناک و بدون حضور ناجیان غریق خودداری کنند.

وی توضیح داد: این طرح با حمایت سازمان منطقه آزاد قشم از امروز شنبه(۲۵ اسفندماه) آغاز و تا روز جمعه (۱۵ فروردین‌ ۱۴۰۴) ادامه دارد.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه