28

تیر

1405


اجتماعی

27 اسفند 1403 10:17 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، وی افزود که این تغییرات بر اساس اولویت‌های قانونی و بودجه کشور انجام خواهد شد. حسینی همچنین بر محدودیت‌های بودجه‌ای کشور و چالش‌های موجود تأکید کرد.

حسینی با اشاره به پرداختی‌های گذشته به مددجویان، توضیح داد که پیش از این مستمری مددجویان بهزیستی ۳۲۰ هزار تومان بوده که اکنون این مبلغ بین ۱ تا ۳ میلیون تومان افزایش یافته است. برای سال آینده، طبق مذاکرات با کمیسیون بودجه، مستمری مددجویان بین ۱.۲ میلیون تا ۳.۶ میلیون تومان خواهد بود.

رئیس سازمان بهزیستی همچنین از تدوین ۲۵ برنامه ویژه برای بهبود وضعیت مددجویان در سال آینده خبر داد. وی سه راهکار اصلی برای این منظور معرفی کرد: اول، افزایش اعتبارات در حد ممکن با توجه به محدودیت‌های مالی کشور؛ دوم، توانمندسازی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای خارج کردن مددجویان از چرخه مستمری‌گیری؛ و سوم، بهره‌برداری از ظرفیت‌های مشارکت‌های مردمی، خیریه‌ها و CSRها (مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها) برای حمایت از معلولان.

دیدگاه ها (0)
img
img

۵۱۷ مجروح در پی حملات اخیر آمریکا به ایران

افشاگری وال‌استریت ژورنال از کارزار میلیون دلاری اسرائیل برای نفوذ در افکار عمومی آمریکا

بیانیه‌ سازمان انرژی اتمی در محکومیت حمله‌ آمریکا به سایت هسته‌ای دارخوین

آسیب به ۴۵۲ واحد تولیدی در بخش صنعت و کشاورزی استان؛ ۴۰۲ لنج در هرمزگان به طور کامل از بین رفته است

هرمزگان پس از تهران درگیر بیشترین حملات بوده؛ ابوموسی طی چهل روز جنگ هدف یک هزار و ۴۰۰ پرتابه قرار گرفت

وقوع سیل شدید در بخش‌هایی از مکزیک

عراقچی: نمی‌شود با سرنوشت کشور و مردم قمار کرد

پرداخت حق بیمه معوقه با تاخیر در ثبت‌نام

علت افت نرخ باروری در کشور اعلام شد

هشدار سفارت آمریکا در اردن درباره سفر به العقبه

هرمزگان را از خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده معاف کنید

واریز حقوق تیر ماه از روز دوشنبه آغاز می‌شود

۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند

اسماعیل یغمایی درگذشت

ضرورت تداوم مدیریت مصرف برق دوچندان شد

img
خـبر فوری:

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد