07

فروردین

1404


حوادث

04 فروردین 1404 20:10 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، به نقل از مهر،مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، در این خصوص اظهار داشت: این حادثه که در اثر برخورد بیش از ۱۱ خودرو رخ داد، منجر به مصدومیت ۶ نفر شد که بلافاصله توسط نیروهای اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی افزود: یکی از سرنشینان در خودرو گرفتار شده بود که با تلاش تیم‌های آتش‌نشانی و هلال احمر عملیات رهاسازی وی با موفقیت انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان تأکید کرد که محور بندرعباس-میناب در حال حاضر باز است، اما به دلیل حجم بالای خودروها، ترافیک سنگینی در این محدوده مشاهده می‌شود.

وی از رانندگان درخواست کرد ضمن رعایت سرعت مطمئنه و حفظ فاصله طولی، در شرایط گرد و خاک شدید از چراغ‌های مه‌شکن استفاده کنند تا از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

مرحله دوم فروش بلیت قطار از امروز آغاز می‌شود