ورزشی
مسابقات مینی فوتبال ، جام رمضان شهرک توحید با حضور هفت تیم به صورت دوره ای برگزار شد و معرفی تیم قهرمان و برترین ها به پایان رسید.
به گزارش صبح ساحل، بازی فینال این دوره از مسابقات بین دو تیم خوب زنده یاد سیاوش و خورشید که از حضور بازیکنان لیگ برتری بهره می بردند و با حضور حداکثری تماشاگران آقا و خانم برگزار شد.
این دیدار جذاب و دیدنی در وقت های معمول بازی به تساوی چهار بر چهار رسید اما در ضربات پنالتی که بعد از رد و بدل شدن ۱۶ پنالتی به انجام رسید این تیم زنده یاد سیاوش بود که موفق شد با نتیجه هشت بر هفت جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
برای تیم زنده یاد سیاوش در این بازی محمد بهروج دو گل رضا مایلی و علی لاپکی هر کدوم یک گل و برای تیم خورشید فرامرز مرادی دو گل حسین رحیمی و محمد شاکری هر کدام یک گل به ثمر رساندند.
بهترین بازیکن میدان محمد بهروج از تیم زنده یاد سیاوش معرفی شد. قضاوت این دیدار را فرزین باژیان با کمک های افشین جوذری، وحید تربن و عبدالوهاب پیرشقویی بر عهده داشتند.
در پایان این مسابقات آقای گلی را رضا مایلی ، بهترین بازیکن عیسی پیرایش ، بهترین دروازبان محمد پرموزه ، فنی ترین بازیکن محمد عبدلی ، پدیده مسابقات حسین محمدزاده، جوان ترین بازیکن تایماز ابراهیم زاده و بازیکن اخلاق این دوره از مسابقات مرتضی برهون شناخته شدند.
در پایان این مسابقات به تیم های برتر در حضور مسئولین و پیشکسوتان جوایزی اهدا شد.
جدیدترین اخبار
محدوده بافت مسکونی شهرستان پارسیان بخش ۲۱ پارسیان
دعوت به جلسه مجمع عمومی فوق العاده
پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بیسابقه خواهد بود
ترکیه: ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات صدراعظم آلمان علیه ایران
برد پر گل تیم ملی فوتسال ایران مقابل مالزی
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری حوالی بندر مقام هرمزگان
صدرنشینی شباب الاهلی با پاس گل سعید عزتاللهی
هرمزگان قلب تپنده اقتصاد دریایی ایران است
مقام امنیتی هند با لاریجانی دیدار کرد
نامزدهای جشنواره شعر فجر معرفی شدند
سپاهان و گل گهر به تساوی رضایت دادند
افزایش جدید قیمت خودرو قانونی نیست
اینترنت به حالت عادی بازگشت
گفتگوی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه
رکورد عجیب، قیمت دلار از ۱۵۱ هزار تومان گذشت